Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Nie pokojace wiesci zapraszam do lekturki (darkorbit)

xalekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka zapraszam do czytania najnowszej wiesci z forum burdelpointu.Wypowiadajcie sie co o tym sadzicie link: http://pl.board.bigpoint.com/darkorbit/showthread.php?p=8498175#post8498175

Witajcie Kosmiczni Piloci

Pewien czas temu przeprowadziliśmy badania aby określić co najbardziej Was martwi w tym momencie w grze.

Odpowiedź, którą otrzymaliśmy była bardzo jasna: Botuserzy!

Podczas gdy mamy nasz system wykrywania bot-ów, który codziennie wykrywa wielu użytkowników nielegalnego oprogramowania i zostają oni umieszczani w systemie gradacji, zaczęliśmy analizować jak jeszcze walczyć z tym zagadnieniem i wspierać uczciwych graczy.

Jest system który zapewnia sukces w walce z botuserami, jest on oparty na zmniejszaniu nagrody w zbieraniu uridium w dłuższym okresie czasu. Obecnie taki system został opracowany.

Jak działa ten system ?

Normalna okazja do znalezienia uridium zostanie zwiększona aby uczciwi gracze mieli możliwość więcej zyskać poprzez grę. Lecz stosujący nielegalne oprogramowanie, którym się wydaje że mogą zbierać uridium przez 24 h / dobę zostaną ukarani zmniejszaniem szansy na znalezienie uridium, stawia to w niekorzystnej sytuacji stosujących nielegalne oprogramowanie, dlatego że nie będą mogli zbierać już tak dużych ilości uridium.

System jest wsparty mechanizmem „chłodzenia”, dlatego jeżeli botuserzy zbierali uridium przez 24 godziny / dobę, „chłodzenie” zajmie odpowiednią ilość czasu aby powrócić do poprzedniej szansy na znajdowanie uridium.

System jest obecnie testowany i zaobserwowaliśmy bardzo dobre rezultaty dlatego będziemy kontynuować prace nad nim. Naszym celem jest wsparcie uczciwych użytkowników i zniechęcenie stosujących nielegalne oprogramowanie tak bardzo jak to możliwe – i jest to właśnie cel tego systemu.

Jest to tylko jeden z wielu kroków, które podejmujemy aby walczyć z nadużyciem spowodowanym przez stosowanie nielegalnego oprogramowania w DarkOrbit.

Mamy nadzieję, że odbierzecie to jako krok naprzód w walce z botuserami i oczywiście chcemy poznać wasze zdanie w temacie dyskusyjnym.

Pozdrawiamy,

Wasza ekipa DarkOrbit

Pozdrawiam Ldw

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

E, tam. Nie takie zmiany i skrypty BP wprowadzał i każdy boci nadal.

Już nie raz było mówione:

"Czyżby koniec botów?"

I na tym się kończyło.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

i tak im się nie uda pozbyć botów...

pobocisz 24h na leonku FS + złotko to wyciśniesz te 50+ tyś urki i se zrobisz dzień czy dwa odpoczynek i znowu .

I tyle się pozbędą botów co na parę godzin ich może nie będzie a potem znowu :D

Opublikowano

up nie lepiej leonkiem full lf3 i bo2 1 dzien boxt 2 alieny i gitez.

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

YYY czy to w ogule coś zmieni ??? ;p

przecierz z bicia npc terz wylatuje w 1h ok. 1.5-2 k urki i + exp i kasa więc to będzie drugi sposub expa jak nam skrzynki zabiorą :)

A poza tym płotki jak oni to nazywają , czyli gracze słabsi na boxbotach nadal będą bocić bo jak sam zbieralem w 10 h / 10 k urki , tyle po tej obniżce będziesz wyrabiał a to i tak durzo jak na bot-a ;p

to nic nie zmieni ;p gdyby adminy zaczepiały karzdego gracza i pytały sie czy bot czy nie 10 sek na odp. to by był dopiero koszmar ale stwórcy DO mają za małe EQ na takie coś ;p

Temat bezurzyteczny , my tu zajmujemy sie boceniem i poważnymi sprawami a nie groźbami Popoposrańców z DO xD

Mam na ich temat taką opinie bo co miesiąc wychodzi tego typu groźba a nadal tylko po 200-300 kont dziennie banują ;p

Opublikowano

Hmm ale to jest nawet dobre bocisz sobie 12h masz nagrodę jak byś latał normalnie i zbierał bocisz 24h i obniżają ci szanse na urke ja tak to rozumie . o.O

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Siemka zapraszam do czytania najnowszej wiesci z forum burdelpointu.Wypowiadajcie sie co o tym sadzicie link: http://pl.board.bigp...175#post8498175

Witajcie Kosmiczni Piloci

Pewien czas temu przeprowadziliśmy badania aby określić co najbardziej Was martwi w tym momencie w grze.

Odpowiedź, którą otrzymaliśmy była bardzo jasna: Botuserzy!

Podczas gdy mamy nasz system wykrywania bot-ów, który codziennie wykrywa wielu użytkowników nielegalnego oprogramowania i zostają oni umieszczani w systemie gradacji, zaczęliśmy analizować jak jeszcze walczyć z tym zagadnieniem i wspierać uczciwych graczy.

Jest system który zapewnia sukces w walce z botuserami, jest on oparty na zmniejszaniu nagrody w zbieraniu uridium w dłuższym okresie czasu. Obecnie taki system został opracowany.

Jak działa ten system ?

Normalna okazja do znalezienia uridium zostanie zwiększona aby uczciwi gracze mieli możliwość więcej zyskać poprzez grę. Lecz stosujący nielegalne oprogramowanie, którym się wydaje że mogą zbierać uridium przez 24 h / dobę zostaną ukarani zmniejszaniem szansy na znalezienie uridium, stawia to w niekorzystnej sytuacji stosujących nielegalne oprogramowanie, dlatego że nie będą mogli zbierać już tak dużych ilości uridium.

System jest wsparty mechanizmem „chłodzenia”, dlatego jeżeli botuserzy zbierali uridium przez 24 godziny / dobę, „chłodzenie” zajmie odpowiednią ilość czasu aby powrócić do poprzedniej szansy na znajdowanie uridium.

System jest obecnie testowany i zaobserwowaliśmy bardzo dobre rezultaty dlatego będziemy kontynuować prace nad nim. Naszym celem jest wsparcie uczciwych użytkowników i zniechęcenie stosujących nielegalne oprogramowanie tak bardzo jak to możliwe – i jest to właśnie cel tego systemu.

Jest to tylko jeden z wielu kroków, które podejmujemy aby walczyć z nadużyciem spowodowanym przez stosowanie nielegalnego oprogramowania w DarkOrbit.

Mamy nadzieję, że odbierzecie to jako krok naprzód w walce z botuserami i oczywiście chcemy poznać wasze zdanie w temacie dyskusyjnym.

Pozdrawiamy,

Wasza ekipa DarkOrbit

Pozdrawiam Ldw

z2 strony to zajebiś** wkońcu darkorbit bez botów jaka ulga :)

WKOŃCU BEZ BOTÓW YEA

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Poczekajcie aż ten system wejdzie, wtedy będziemy wszyscy narzekać na niego.

Mnie też irytuje problem automatów do bicia ale wiadomo zostały one stworzone dla graczy z małymi.....ambicjami wink.gif

Weźcie tylko pod uwagę fakt że jeśli to wejdzie i będzie działać, oczywiście po boxach przyjdzie czas na obrońców własnych map przed alienami po 24h na dobę. To takie dopalacze stracą trochę na uwadze. Bo z czego będzie jeden z drugim strzelać jak nie wyboci? Z procy czy drewnianą pałą będą lać?

Jesli nasi przyjaciele za wschodniej granicy (i nie tylko ^^) nie wymyślą czegoś nowego to bociaże sami się wykruszą z braku uridium. Już teraz widzę część znanych mi automatów że nie wydają tylko ciułają ciężko wypracowane uridium.

Ja też jestem istotą małej wiary w tej "walce z botami" ale jakiś promyk nadziei pozostaje...

Pozdrawiam

BA_Gabriel

Muahahaha! "Małymi.....ambicjami"... Co on chce nazwać ambicją, wydawanie ciężko zarobionych pięniędzy za które mógłbym sobie kupić nowe buty na tą nie dającą mi korzyści namacalnych grę?

obraz24.png

Opublikowano

Muahahaha! "Małymi.....ambicjami"... Co on chce nazwać ambicją, wydawanie ciężko zarobionych pięniędzy za które mógłbym sobie kupić nowe buty na tą nie dającą mi korzyści namacalnych grę?

Chodziło o rozmiar członków graczy używających programów typu Merkava.

Opublikowano

Ja tam bocę i nie przejmuje się tym co oni piszą zanim to dadzą to minie z 3-5 tygodni. Nie przejmujcie się tym od czego są jeszcze alieny .

Zbieram +

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

czy mi się wydaję czy coś się zmienia?

od wczoraj mam coś takiego, że jak bot mi zbiera, to przez 20 minut zero urki potem dopiero coś wpada i wychodzi mi na godzinę

2-3 koła urki

jak to wkurwia

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...