Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ziioomal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zachęcić was do przejścia mojego escape.

Link Download:

http://speedy.sh/CBG...eByZiioomal.rar

Skan:

https://www.virustot...sis/1346246335/

To mój pierwszy escape więc proszę o wyrozumiałość ;-)

Pisać w komentarzach wszelkie błędy i czy się wam podoba.

SS'y

http://tinypic.com/v...pic=334p4qw&s=6

http://tinypic.com/v...?pic=rsedzl&s=6

http://tinypic.com/v...pic=34p13si&s=6

Licze na like ^.^

EDIT

Zapomnialem gdy wcisniecie guziki wiecej niz 1 raz kombinacje mogą się zepsuć i pułapka nieuaktywnić

Opublikowano

Weź jakoś popraw tą prezentację, bo wygląda jak gówno... I wrzuć screeny na np: tinypic.com.

Co do mapki: Za krótka, za łatwa, żałosne mechanizmy, nic oryginalnego. Naprawdę nic, a nic nowego tutaj nie zobaczyłem. To wszystko już było. Wymyśl coś nowego (chociaż już prawie wszystko było[PRAWIE!]). A jeśli nei masz swoich pomysłów to nie bierz się za escapy. Do tego trzeba mieć wyobraźnię. A nie kopiować pomysły z innych równie ch*** escapów.

Jednym słowem: DNO 1/10

Naprawdę, bez sensu jest tworzenie mapek których prawie takich samych są dziesiątki...

Opublikowano

1.Screeny wrzuć na hosting jakiś: ImageShack,Tinypic itp.

2. Zrób użytek z opcji Edytuj i popraw prezentację, czyń ją przejrzystą, dodaj kolory.

Co do mapy, to nawet ciekawa. Spodobały mi się pomysły na pułapki, mam nadzieję, że następne mapy będą równie ciekawe i pomysłowe.

Opublikowano

@UP

Następne ? :D

@Upss

Filmik ? za krótkie chyba ale już biorę się do roboty za innego escape może zrobić 2 osobowy ? czy raczej podobny do tego co zrobiłem upp ? :D

Opublikowano

najlepiej nagrywaj frapsem, jednak demem możesz nagrywać tylko 30 sekund, więc by legalnie nagrywac musialbys wykupic licencje :>

jeśli chcesz coś darmowego, ale dość amatorskiego to masz:

oRipa Screen Recorder

UWAGA! nie sprawdzałem linku pobierasz go na własną odpowiedzialność, nie wiadomo czy są tam wirusy, najlepiej przeskanuj jakimś internetowym antiwirusem

PS: jak będziesz nagrywał to daj minimum 20fps i przekonwertuj na 16x9

1346184056-U684255.jpg

Opublikowano

@REF

Weź jakoś popraw tą prezentację, bo wygląda jak gówno... I wrzuć screeny na np: tinypic.com.

Co do mapki: Za krótka, za łatwa, żałosne mechanizmy, nic oryginalnego. Naprawdę nic, a nic nowego tutaj nie zobaczyłem. To wszystko już było. Wymyśl coś nowego (chociaż już prawie wszystko było[PRAWIE!]). A jeśli nei masz swoich pomysłów to nie bierz się za escapy. Do tego trzeba mieć wyobraźnię. A nie kopiować pomysły z innych równie ch*** escapów.

Jednym słowem: DNO 1/10

Naprawdę, bez sensu jest tworzenie mapek których prawie takich samych są dziesiątki...

Twoja wypowiedź jest bez sensu po co to piszesz ?

A) Było napisane że jest to moja pierwsza mapa więc mam prawo popełnić błąd.

B)żalosne mechanizmy ? zrób escape cwaniaku i zobaczymy jak będą wyglądać twoje mechanizmy.

C) Nie rozumiem jakim prawem to napisałeś skoro nie zrobiłeś ani 1 escape.

D)Kopiować pomysły ? wszystko sam wymyśliłem wszystkie mechanizmy WSZYSTKO ! więc podaj link do tego co "skopiowałem" ALBO WYPIERDAL** bo nie interesują mnie bezpodstawne oskarżenia dzieciaku.

Opublikowano

@REF

Twoja wypowiedź jest bez sensu po co to piszesz ?

A) Było napisane że jest to moja pierwsza mapa więc mam prawo popełnić błąd.

B)żalosne mechanizmy ? zrób escape cwaniaku i zobaczymy jak będą wyglądać twoje mechanizmy.

C) Nie rozumiem jakim prawem to napisałeś skoro nie zrobiłeś ani 1 escape.

D)Kopiować pomysły ? wszystko sam wymyśliłem wszystkie mechanizmy WSZYSTKO ! więc podaj link do tego co "skopiowałem" ALBO WYPIERDAL** bo nie interesują mnie bezpodstawne oskarżenia dzieciaku.

Po 1: Nie jestem dzieckiem.

Po 2: Co ty pierdolisz idotko? Nie zrobiłem, ani jednego escape? Skąd kurwa wiesz? Dla twojej wiadomości zrobiłem 2 escape, i advanture i jeden parkour, więc jak to nie zrobiłem? Teraz mnie nie hejtuj tylko odpowiedz na jedno proste pytanie. Skąd "wiesz", że nie zrobiłem, ani jednego escape? Skąd taki kurwa pomysł? Może być sprawdził na moim koncie najpierw czy NA PEWNO nie opublikowałem I czy NA PEWNO nie zrobiłem żadnego. Jesteś żałosny, bo oskarżasz bezpodstawnie. Co do tego, że to twoja 1 mapa escape i masz prawo do błędów. Tak masz prawo, ale nie do aż takich! Nie lepiej zanim wrzuci się mapę na internet sprawdzić ją 2 lub 3 razy? Nie lepiej wyeliminować błędy i nie nastawiać się na hejty? Dalej: Dlaczego moja wypowiedź jest bez sensu? Mam prawo do oceny i do krytyki. I do tego moja krytyka jest zgodna z faktami. Ja TEŻ miałem mój pierwszy escape! Też popełniałem błędy! TEŻ miałem hejterów. Ale oni nie mieli dużo do napisania, bo mapa była dobrze zrobiona i (co najważniejsze) ORYGINALNA DO KUR** NĘDZY!!! Dalej: Mówisz, że wszystko sam wymyśliłeś. Może. Chociaż nie wierzę. Ale pościągaj kilka innych escapów i zobacz, że w nich jest w większości to samo. A oni robili swoje mapki wcześniej niż ty swoją. Więc mam prawo sądzić (prawdopodobnie SŁUSZNIE sądzić), że zajebałeś większość pomysłów z innych escapów. No, ale mnie możesz oszukać innych też, ale siebie NIE DA SIĘ OSZUKAĆ! Więc sam prawdopodobnie (PRAWDOPODOBNIE!) wiesz o tym, że zajebałeś te pomysły. A jeśli nie ukradłeś ich to mapka i tak chujowa, ponieważ wszystko z niej jużbyło gdzieś i kiedyś. 0 oryginalności. Tak bardzo chcesz moją mapkę escape? To proszę bardzo: http://www.mpcforum.pl/topic/638080-dl-escape-2-by-sebastian1882/ . Coś jeszcze? Jak już mówiłem, pytasz jakim prawem to napisałem skoro nie zrobiłem ani jeden escape. A tu patrz: JEdnek zrobiłem. Dlaczego mówisz, że nie zrobiłem, skoro zrobiłem? Że tak się wyrażę "Bul i rzal". Jeśli nie wiesz o co chodzi to trudno :)

Opublikowano

@UP

1.Cały czas piszesz oryginalność oryginalność to podaj mi linka do podobnego escape.

2.Czepiałeś się mechanizmów ? przeszedłem twojego escape i również "nic nowego, wielkie gówno 1/10..."

3.I po co od razu wyzywasz ? tylko się poniżasz... pisałem coś o tobie ? nie. więc się odpier**l bo gówno o mnie wiesz "idiotko".

4.Oskarżam bezpodstawnie ? punkt 1.

5.Nigdy nic nie ukradłem... po za tym w każdym escapie jest jakaś powtórka bo ktoś zrobił parkour zrobił to zrobił tamto i co z tego ? to że sie 1 rzecz powtórzy to nic nie znaczy.

6.Ja nie wiem o co chodzi ? to powiedz mi dlaczego ty cały czas płaczesz w moim temacie ?:-) nie interesuje mnie to co piszesz typu "0 oryginalności" i inne pierdoły bo nie masz uzasadnienia .

7.Twój escape ? również mógłbym napisać ze podróba innych.Co masz nowego czego inni nie mają ? labirynt ? parkour ? quiz ? jedyne co może sam wymyśliłeś to kaktusowy labirynt chociaż na youtube widziałem pare filmów z podobnymi.

Opublikowano

@UP

1.Cały czas piszesz oryginalność oryginalność to podaj mi linka do podobnego escape.

2.Czepiałeś się mechanizmów ? przeszedłem twojego escape i również "nic nowego, wielkie gówno 1/10..."

3.I po co od razu wyzywasz ? tylko się poniżasz... pisałem coś o tobie ? nie. więc się odpier**l bo gówno o mnie wiesz "idiotko".

4.Oskarżam bezpodstawnie ? punkt 1.

5.Nigdy nic nie ukradłem... po za tym w każdym escapie jest jakaś powtórka bo ktoś zrobił parkour zrobił to zrobił tamto i co z tego ? to że sie 1 rzecz powtórzy to nic nie znaczy.

6.Ja nie wiem o co chodzi ? to powiedz mi dlaczego ty cały czas płaczesz w moim temacie ?:-) nie interesuje mnie to co piszesz typu "0 oryginalności" i inne pierdoły bo nie masz uzasadnienia .

7.Twój escape ? również mógłbym napisać ze podróba innych.Co masz nowego czego inni nie mają ? labirynt ? parkour ? quiz ? jedyne co może sam wymyśliłeś to kaktusowy labirynt chociaż na youtube widziałem pare filmów z podobnymi.

Punkt 1: Poszukaj na google. Wpisz "Escape minecraft". I prosze bardzo :)

Punkt 2: Zobacz sobie komentarze do mojego escape i zobaczymy czy takie gówno (nie czepiaj się refresh'ów ponieważ moge co 24h). Ja nie mówię, że mam fajne mechanizmy (chociaż mam lepsze od ciebie), tylko, że ty masz głupie. I tyle :)

Punkt 3: Wyzywam, bo mnie wkurwiasz. A wyzywanie innych to nie jest poniżanie. No ale przecież jeśli ty tak sądzisz to tak jest (sarkazm)...

Punkt 4: Nie rozumiem tego co tu napisałeś. Poprostu chodzi mi o to, że zrobiłeś z siebie debila, bo napisałeś, że nie zrobiłem żadnego escape, a okazało się, że zrobiłem :)

Punkt 5: Możliwe nie ukradłeś, a może ukradłeś. Jak jużmówiłeś. Mnie i innych oszukasz, siebie nie.

Punkt 6: Patrz punkt 1.

Punkt 7: Labirynt, parkour z ognistymi kulami. Wątek czarodzieja. Wątek zabójstwa czarodzieja. Parkour się nie liczy, bo nie ma 2 takich samych parkourów. Lepiej zapytać co ściągnąłem, niż czego nie ściągnąłem.

Widzisz ja mam uzasadnienia, teraz twoja kolej :)

Opublikowano

Dobra nie chce niepotrzebnego spamu w temacie dobra ?.

Chcesz to kontynuuj rozmowe na pw bo nie chce sie kłócić to nie ma sensu.

Gdybyś na starcie napisał np. Escape mi się nie podobał i moja ocena to 1/10 to całkiem inaczej by to wyglądało dlatego się wkurzyłem i napisałem to co napisałem koniec .

Po co mam sie z tobą kłócić każdy escape ma mechanizmy te same czy inne nie robi różnicy 1000 innych osób ma takiego escape jak ty i jak ja.

Nie wiem jeśli sprawia Ci to radość to proszę oceniaj sobie tak innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...