Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ban nie wiadoomo za co...

arbuzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sogoane juz nexon wziol sie do roboty zaczeli banowac ludzi gm chodzi po pokojach sprawdza kilku moich kupmli dostali bana za to ze go gm nakryl za glitche lub power leveling chyba mu cos sie odwidzialo i zaczol pracowac nad combatem

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

kurwa ogar to jest bug naprawiaja to ludzie ogar nie ponikujcie

Właśnie kurwa trzeba panikować,bo nexon tak zajebiście usuwa swoje bugi,że znając kurwa ich zajebiste tempo usuwania błędów to kurwa pogram sobie jak mi się Black Magnum skończy czyli za 85 dni.............

boyka.jpg

Opublikowano

sm0k69 a mi chodzi o to wiekszosc osob placze ze maja bana na jakies low rangi ktore wbijesz w 1 dzien wiec pozdro

ZALOGOWAŁEM SIĘ!Uff!!

No ja też mam low rangę ( MSG2 ),ale ranga już silver,kilka permów i Black Magnum na prawie 90 dni,więc szkoda ,,troszkę'' :D

boyka.jpg

Opublikowano

Działa ju ż wszystkim. ja się dostałem, teraz może być ciężko z zalogowaniem bo wszycy ruszą na servery, żeby grać. :L

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Jak sie denerwuja... widac ze gra to wasze zycie.

Jak tak nie nawidzicie nexona to przestacie grac w CA...

Jeszcze narzekacie ze nexon nie potrafi nic zrobic to zrobcie swoja gre i zobaczymy czy wszystko ogarniecie

Opublikowano

Kurwa ja dostałem bana na cpt4 z 5 permów ranga silver o co chodzi ? Ręce mi się trzęsą to tak jak by mi nexon zajebał 8 stów. Odbanują ?

ile stów ??o.O za capitana z 5 permami .. dostaniesz max 400 zł

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...