Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ban nie wiadoomo za co...

arbuzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Udało mi się naprawić błąd o którym kiedyś pisałem, loguje się do gry i jest komunikat:

Proszę o pomoc nie wiem co mam zrobić miałem tam cpt 4.

Opublikowano

yyy ja też mam bana na wszystkie konta nie wiem za co?? jakiś bug?

przed chwila jeszcze na stronie wybieralem druzyne na event a teraz niby ban

bez youtuba

Opublikowano

JA mam to samo .. wszystkie konta pobanowane a żadnych raportów ,nic .. Nie grałem na hackach ... grałem normalnie ...

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Ja też nie grałem na hackach 0 modów nic tylko że nie grałem z 1.5-2 miesiące ale nie kasują przecież mój nick Sk8SeboPL

Opublikowano

Kurwa ja dostałem bana na cpt4 z 5 permów ranga silver o co chodzi ? Ręce mi się trzęsą to tak jak by mi nexon zajebał 8 stów. Odbanują ?

Opublikowano

Tak bug. Odemnie połowa clanu poleciała, ale za 5 min dowiedzieliśmy się, ze 75% gry polecaiło. Więc na 100% BUG. Sam zapewne mam bana bo dopiero patchuje, ale na stronce pisze, że Actived. Więc się nie ma co przejmować.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

A co ja miałem powiedzieć jak kolega użyczył mi konta bo on nie gra juz w CA i na tym koncie jest 6 permów za NX z tego 2 snajpy ? tyle kasy w błoto .. ale jak zobaczyłem że inne konta pobanowane to mi kamień z serca spadł a potem ze ludzie mają to samo to już w ogóle przestałem się bać:)

bez youtuba

Opublikowano

własnie patchuje gre a kolega na skype tez ma bana ;/

wie ktoś może kiedy nexon z tym coś zrobi ?

-PainGirl-.png

Opublikowano

własnie patchuje gre a kolega na skype tez ma bana ;/

wie ktoś może kiedy nexon z tym coś zrobi ?

No właśnie problem w tym,że nexon często nie usuwa swoich bugów....................

boyka.jpg

Opublikowano

Śmieszni ludzie ten nexon myslę, że szybko to naprawią bo moja cierpliwość się kończy gra nie jest już tym co 3 lata temu teraz jakieś roboty i inne mi wystarczyły zombie i duża ilość broni, a nie jakieś kusze,roboty,lasery i inne są lepsze gry od tej naprawdę i ta gra jest tylko fajna jak jesteś uzależniony...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...