Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarne tło

panadolf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z minecraftem. Ściągam go z oficjalnej strony, uruchamiam i pokazuje mi się czarne tło. Gdy update'uje robi się to samo. Mam windowsa 7.

1fbde143e3d89a5bce8a4ee9f72cfdc3868bc394.png

Opublikowano

wejdź w start>uruchom> napisz %appdata% i usuń folder .minecraft a następnie włącz jeszcze raz ikonkę minecrafta.

dzieje się tak gdy masz wgrane jakieś mody i nie usunąłeś meta-inf z pliku minecraft.jar

jesli nie wgrywałeś modów i nadal nie działa to spróbuj jeszcze zaktualizować jave, zaktualizować sterowniki od grafiki.

1346184056-U684255.jpg

Opublikowano

Zainstaluj najnowszą jave oraz zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Aktualizowałeś LWJGL? Na linuksie to działa z takim problemem, ew. jak się pokazuje hs_err to podaj jego zawartość. LWJGl podmieniasz z tymi co masz w .minecraft>bin i .minecraft>bin>native

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...