Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest szansa na bana?

Pomidoreq44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie :P

Ja teraz od 2 tyg caly czas pisze z 1 konta to nie mam nic :P

@edit

nie uwazacie ze 1-2odpowiedzi wystarczaja? Po kiego grzyba spamujecie

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Za wirtualne pieniądze (yangi) to nie powinno się dostać bana, ale jak za PLN to już inna sprawa.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Za yangi, albo itemy nie powinno być bana.

Jeżeli miałbyś sprzedać za PLN'y to mogłaby być cięższa sprawa.

Opublikowano

Taki handel można dostać bana a nawet permanentnego na PL-u mój kolega dostał ban na 20lat za to ,że napisał na czacie: "podexpie kogoś za sm/doładowanie/yangi w V2" tak mu napisali jak pisal odwołanie od bana

Opublikowano

Nawet za sprzedawanie postaci za Yang administracja może zbanować Ci konto. Wszelki obrót kont jest zakazany a to, że częściej banują konta sprzedawane za PLN jest już inną sprawą gdyż to od nich zależy.

Opublikowano

Widzę że wypowiadacie się,pomimo tego że na PLu nie gracie,i nie czytacie tamtejszego forum.A więc ostatnio któryś admin napisał że "Nastąpi zaostrzenie kar za handel kontami" także za yang/itemy,więc można dostać bana.

Opublikowano

Głupoty gadacie co poniektórzy. Można sprzedawać w grze konta za yangi, kamole, itemy itd. Gdyby to było zakazane nie było tematu na forum: "Zmiany na kontach i pożegnania". Niedozwolony jest jedynie handel w rzeczywistości, a więc sprzedaż konta za zł, ale także za SM. Natomiast co do zastrzeżenia kar za handel kont, dotyczy to sprzedaży kont w obrębie oficjalnego FORUM metina, gdzie handel kontami jest niedozwolony. Czyli nie można np. pisać w sygnie "sprzedam konto za yangi lub itemy 5 bon", czy też zakładać aukcji w markecie, w których piszemy że sprzedamy konto itd.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Ja polecam najlepiej sprzedać na Allegro konto jeśli chcesz za realną gotówkę bo tam raczej Team nie sprawdza a wiele osób robi tak przez to handel i nic :P

A co do pytania w grze to najlepiej nie pisać jeśli się tak boisz ja pisałem i nic :P Polecam zrobienie jakiegoś osobnego konta i innego nicku i pisanie na głównym czacie zrobionym kontem.

W grze najlepiej sprzedawać za yangi chociaż czasami też można załapać bana mi się to nigdy nie zdarzyło :P

image.png

Opublikowano

Proszę bardzo,cytat z oficjalnego forum metina.

"

Zaostrzenie kary za handel/wymianę konta

Drodzy użytkownicy,

wielokrotnie zwracaliśmy uwagę na fakt, że jakikolwiek handel, bądź wymiana kontami w obrębie forum jest zakazana. Mimo to nasze prośby bardzo często były ignorowane. Dlatego też od dnia 23.07.2012r. każda próba handlu/wymiany kontami będzie karana ze znacznie większą surowością. Proszę przemyśleć czy warto narażać się na utratę konta z takiego powodu.

Administracja Forum

Metin2.pl"

Jakikolwiek czyli także za yang/itemy.

Opublikowano

W obrębie forum.

Czyli nie pisz perfidnie temat na Metin2.pl na forum Sprzedam konto.

Możesz tym handlować na np. Allegro.

Proste i do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...