Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Farm

KrwawaAna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam sprawę, jaki czołg 2-4 tieru jest najlepszy do farmienia kredytów? żeby nie był wolny, i mógł rozwalać te lepsze czołgi?(max. kw-1 i żeby zadawał obrażenia 6 tierom ?)

Opublikowano

Tylko arty 4 tieru lepiej zarabia.Kup lepiej jakiś czołg 5 tieru te wymiataja w farmieniu creditsów.z 2 tierów nic nie ma bo nawet jak sie postrasz to wyjdzie gdzieś 3-6k kasy.Polecam T49 sam go mam zarabiam nim ok.5-10 k za dobrą bitwe a te jedne z lepszych to nawet 20-30k

xxx

Opublikowano

Nigdy nim nie grałem ale ogladalem jak graja... to taki typowy med mobilniejszy od PzIV ale z gorszym działem ale to dzialo takie złe nie jest

xxx

Opublikowano

Ja osobiście polecam M10 Wolverina, mobilny, celny, szybkostrzelny. Średnio 10k+ za bitwę po odliczeniu wszystkiego.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

@Up Wolverine?zobacz jak sie gra T49 ;) poprostu siwetny.mobilniejszy od wolverina i wogóle.Zarobki? 5-10k za dobrą bitwe albo aż 20-30k za epicką bitwe

MM tez swietny max. trafiasz na VII tiery więc medal Halonena spokojnie można wbić

xxx

Opublikowano

Grałem i za nic nie wymienię M10 na T49, poza tym od 7.5 MM działa tak, że prawie zawsze wrzuca max dwa tiery wyżej od twojego, od zniszczenia dla mnie bardziej liczą się obrażenia, bo co z tego, że zabijesz ileś tam, jak tylko ich wykończyłeś a tak naprawdę ktoś inny się nimi zajmował. M10 wyciągałem 50k po odliczeniu napraw, itp. Dodatkowo po nim jest, jak dla mnie miodny, M36.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Opublikowano

A ja wole szybkiego T49 :)

Na nim mam rekord 8fragów i 6 bohaterów bitwy W CIĄGU 2 dni ;) plus medal halonena.Ja staram sie zadwać DMG nie dobijać

xxx

Opublikowano

40k wskakiwało bez premki, Wszystko zależy od swojego stylu gry, ja wolę M10, Ty T49, inny powie, że mu się najlepiej zarabia Lolkiem, inny czymś innym. Czołg do zarabiania musi do nas pasować, w przeciwnym razie nie wyciśniemy z niego tego, co może zaoferować. Najlepiej samemu zobaczyć, sprawdzić i wybrać, a do tego najbardziej nadaje się serwer testowy.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Opublikowano

Ja wole M18 moj rekord 50k +kredytow. Najlepiej kazda nacja sobie gry sprobowac i zobaczyc czy sobie odpowiada. Mi akurat przypadlo USA. Jak gralem ruskimi to w walce na daleki dystans nic nie moglem zrobic.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...