Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Klatkuje Cod 4.

Cygan665

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . mam problem poniewaz . Gram se w cod 4 1.7 1 mapka gra idzie plynnie 0 scinki . A jak zaczynam juz 2 mape to klatkuje mi gre ze mam od 10 do 15 fps . Moze mi ktos pomoc ? . Gra idzie na full detalach i sie nie tnie . 1 mapke zagram gra sie fajnie. Zaczyna sie 2 zacina sie -,-

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

Jaki masz sprzęt? Zrób aktualizacje sterowników do karty graficznej. Zmień CFG, pobaw się ustawieniami gry, zmień je na mniejsze, itd.

Opublikowano

to nie jest wina sprzetu .Bo gra dziala plynnie ... Tylko pogram z 10 minut i mam takie klatki ...

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

@ReallSkill

"Gra idzie na full detalach i sie nie tnie"

zauważyłeś co napisał ? czy nie czytasz do konca 0,0

Opublikowano

@ReallSkill

"Gra idzie na full detalach i sie nie tnie"

zauważyłeś co napisał ? czy nie czytasz do konca 0,0

Chcesz porozmawiać to zapraszam na PW. Napisałem, żeby zmienił ustawienia i zobaczył czy dalej tnie takie trudne do zrozumienia?

Opublikowano

nie wiem ile masz RAM-u ale jak mało to może szybko się zapycha... napisałeś że to nie wina sprzętu ale nie podałeś konfiguracji tak więc zgaduję :)

edit albo karta grafiki ci się przegrzewa lub jest fabrycznie podkręcona ? to zmiejsz jej taktowania :)

Opublikowano

Może to po prostu trzeba chwile przeczekać. :) Powyłączaj zbędne programy.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...