Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czas online

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zapytać się czy wróci kiedyś Czas online - ten co pozwalał nam sprawdzić ile już byliśmy na forum? Być może było to już poruszane jednak nie widziałem takiego tematu. Proszę o odpowiedź :)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

No mój diabełku dobry pomysł.Ja bym jeszcze dołączył do tego ile ktoś przez ten czas/w tym dniu napisał postów / tematów.Jestem na TAK jeśli to co wyżej napisałem będzie dodane.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Jestem też na tak, ale jeśli jakoś to wpłynie na pogorszenie optymalizacji forum to na nie. Wolę przeglądać normalnie forum i nie mieć żadnego czasu online, niż co chwilę jakieś błędy i mieć czas.

@down

Kokosz już dawno miał pomyśleć o leprzy host

Przecież wiem -.- <facepalm>

Opublikowano

Jestem też na tak, ale jeśli jakoś to wpłynie na pogorszenie optymalizacji forum to na nie. Wolę przeglądać normalnie forum i nie mieć żadnego czasu online, niż co chwilę jakieś błędy i mieć czas.

Kokosz już dawno miał pomyśleć o leprzy host.Ten jest dobry,ale jednak nie za dobry.Za tę kasę ze sponsoringu powinien już dawno leprzy host kupić

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Kokosz już dawno miał pomyśleć o leprzy host.Ten jest dobry,ale jednak nie za dobry.Za tę kasę ze sponsoringu powinien już dawno leprzy host kupić

hahahaha, jednak dobrze, że szkoła niebawem :)

@topic

Niech ten czas online będzie, ale żeby nie muliło mpc.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Ale po co wam to? To jest wgl całkiem zbędne na forum. Myślisz że będziesz lepszy jak będziesz miał 50 dni a ja 3 dni ?

Moim zdaniem, nie wprowadzać tego. Znowu zaczną się topki z tym i zostawianie kompa na noc. Z 200 online w nocy zrobi się 1k, ale po co nam 1k jak połowa tylko została co ustawia auto odświeżanie.

Opublikowano

h3h , tak to bym mial ponad 15 dni jak nie 20 , a terz znow wroce do 7 dni , nie jest dobrze , jedyniepomaga na wybieranie kida, ale i tak wiekszosc sobie daje auto odswiezanie wiec ?

­

Opublikowano

Pogorszy funkcjonowanie forum. Wg. mnie nie jest on potrzebny i jestem na nie

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

według mnie nie ma sensu niby po co? żeby znowu MPC muliło? wole, żeby tego nie było ale MPC będzie szybko chodziło

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Jestem na NIE, jak powróci czas to znów każdy będzie ustawiał bota na noc i MPC znów zacznie się mulić.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jestem na nie. Forum tylko będzie mocniej muliło + do tego znowu zacznie się idiotyczna rywalizacja, kto na dłużej zostawi MPC na auto F5.

9368_gold.png

Opublikowano

Nie

- Obciąża bazę,

- Znów będą głupie teksty "no-life", "auto odświeżanie" itd.

- Zbędny bajer to jest forum, a nie wyścig o czas.

Opublikowano

Nie forum bd mulić

Mhm na pewno. To Wasz problem, że macie neta 1 mb i powłączne 1 0000 programów. Jak ktoś ma zoptymalizowanego kompa to nawet przy necie 256 kb/s nie będzie mu tak strasznie mulić. Jestem jak najbardziej na TAK.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

@Up

Możesz sobie mieć i neta 1000mb/s a i tak forum będzie się mulić gdyż ma gówniany hosting.

Skoro ma słaby hosting jak dla Ciebie, chociaż i tak jest jednym z bardzo dobrych to sam wydaj pieniądze, utrzymanie takiego hostingu miesięcznie jest bardzo drogie.

Jeżeli chcesz - proszę bardzo, napisz do kokosza by Ci podesłał dane do wpłacenia. Potraficie tylko narzekać, a sami nie wiecie jak ciężko utrzymać takie forum z taką ilością online.

Jeżeli zostało to wyłączone dla optymalizacji forum to niech tak zostanie, chyba lepiej by forum szybciej działało niż był czas online, który i tak połowa zostawiała na noc przeglądarke z automatycznym odświeżaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...