Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ranga [chore]

Moczko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na czeskiej trójce, mam pewien problem, pomimo tego że serwer świeci pustkami, masa botów na same boxy, mało kto bije alieny, wbijam dziennie dokładnie powyżej 3,5 tyś pkt rangi ( w porywach do 5-7k ) a nawet nie zbliżam się do nastepnej gwiazdki, po prostu ranga rośnie o 7-9k dziennie, czasem tylko zatrzyma sie na max 2 dni, potem dalej jedzie.

Czy tak jest na każdym serwerze? co jest tym spowodowane? skoro nastawiam siebie na range, spędzam przy tym dziennie kilka godzin a i tak nie moge osiagnac celu!? nie mam juz do tego sily, jakies wnioski?

96410579380205369906.png

PKT RANGI :

GE1 : 1.4XX.XXX

CZE3 : 1.1XX.XXX

GER1 : 800.XXX

Opublikowano

ranga wyliczana jest tylko raz dziennie, dlatego podane tu wartości są tylko wartościami przybliżonymi. Nie można zagwarantować, że osiągnięcie jednej z podanej tu ilości punktów zmieni Twoją rangę w momencie obliczania, ponieważ wartości innych graczy także się ciągle zmieniają.

to kopia z darkorbit

Opublikowano

To ja wiem, ale na ge1 gdzie naprawde poziom jest wysoki dawalem rade utrzymac pulka, a teraz nie moge wbic 3 gwiazdy???

96410579380205369906.png

PKT RANGI :

Opublikowano

Ludzie koncza grac+ leca bany za boty = mniej aktywnych kont po 2lvl = wyzsza ranga

Opublikowano

na pl3 też nie jest najlepiej cały czas gonie i nie mogę dogonić

kij ci w ryj boty to najlepsze rozwiązanie,

żeby ja cię nie złapał, akurat to mój serwer,

już nie żyjesz cieniasie:D

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Tak zaklinaczu, ale nie grałem kilka dni, a ranga poszła o 50k, trzeba nadganiać, jestem ciekaw czy będę walczył z wiatrakami czy coś się zmieni.

96410579380205369906.png

PKT RANGI :

Opublikowano

Grałem sobie wczoraj chwilę na cz3 i jakoś mało ludzi nie było :x

Może natrafiłeś na zły moment :) Ale ogólnie się zgodze-wiary mało jest, ale za to wiele bociarzy...

W sprawie rangi. Na takie problemy pro gracze narzekają od lat. Nie wbiją dzień, dwa a tu ranga w dół... Ten system jest chory i powinni to naprawić.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...