Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile dostanę za ten sprzęt / zestaw?

Dobry Salceson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, tak jak w temacie. Chciałbym się dowiedzieć ile mogę dostać za cały ten sprzet o którym napiszę.

- Konsola PS3 320 GB Slim (Oryginalna, nie przerobiona) + okablowanie, HDMI itd.

- 2 Oryginalne Pady od Sony (czarne). + 2 ładowarki USB (zwykły kabelek)

- 2 Kontrolery ruchu PS Move + Kamerka i okablowanie

- 2 Kontrolery ruchu (navigation kontroler)

- Światełko do PS3, żeby ładniej wyglądało (LUME-N8 CONSOLE LIGHTBRAA FOR PS3)

- Oryginalny karabin (Ps3 Move Pistolet Gun Sharp)

- Stojak ładowarka (Jeden pad, jeden Ps Move, jeden kontroler nawigacyjny) + okablowanie

- Wireless stereo headset --> http://allegro.pl/pl...2573073729.html O takie i do niego taki jakby "pendrive", który się wkłada do PS3

Aukcja, która została podana wyżej jest przypadkowa, w żaden sposób nie mam zamiaru jej promować itp, itd.

Gry takie jak:

- Gran Turismo 5 (Pudełko, książeczka) [PL]

- NFS Hot Pursuit (Pudełko, książeczka + jeden niewykorzystany on-line pass [kupiłem w sklepie PS jeden, bo nie mogłem książeczki znaleźć, no ale się znalazła i został mi kod]) [PL]

- Uncharted 1 (Pudełko, książeczka) [ENG]

- Uncharted 2 (Pudełko, książeczka) [PL]

- Uncharted 3 (Pudełko, książeczka) [PL] + Mapy ze sklepu PS Netowrk

- Ratchet and Clank Quest For Booty (Pudełko, książeczka) [ENG]

- Rachet and Clank Tools of Destruction (Pudełko, książeczka) [ENG]

- Ratchet and Clank A Crak in Time (Pudełko, książeczka) [ENG]

- Resistance Fall of Man (2 sztuki) (Pudełko, książeczka) Nie pamiętam jaka wersja.

- Resistance 2 (Pudełko, książeczka) Dawno nie grałem, też nie pamiętam jaka wersja.

- Resistance 3 (Pudełko, książeczka) [PL]

- Killzone 2 (Pudełko, książeczka) [PL]

- Killzone 3 (Pudełko, książeczka) (Obsługuje Move) [PL] + Mapy ze sklepu PS Netowrk

- Big Game Hunter 2012 (Obługuje Move) (Pudełko, książeczka) [ENG]

- Tekken 6 (Pudełko, bez książeczki) [ENG]

- Far Cry 2 (Pudełko, książeczka) [PL]

- Battlefield 3 + Premium (Pudełko, książeczka) [PL]

- Sporty dla Szarych Komórek (Obsługuje Move) (Pudełko, książeczka) [PL]

Konto w PS Network (Battlefield 3 + Premium / Unchardet 3 / NFS Hot Pursuit / Resistance 3) -->. Wykorzystałem kody on-line, więc konto w PS Network też dokładam.

I pytanie ile na chwilę obecną mógłbym się za to wszystko domagać? Płyty nie posiadają żadnych rys, a cały sprzęt i okablowanie porządnie wyczyściłem, dzięki czemu wygląda jak nowe.

Nie mam zamiaru tego sprzedawać, sam zbierałem pieniądze na to wszystko ponad rok, lecz chciałbym się dowiedzieć po prostu ile to jest warte.

Opublikowano

Tak szybko moja wycena ;)

Hejka, tak jak w temacie. Chciałbym się dowiedzieć ile mogę dostać za cały ten sprzet o którym napiszę.

- Konsola PS3 320 GB Slim (Oryginalna, nie przerobiona) + okablowanie, HDMI itd. 680zł

- 2 Oryginalne Pady od Sony (czarne). + 2 ładowarki USB (zwykły kabelek) 180zł

- 2 Kontrolery ruchu PS Move + Kamerka i okablowanie 200zł

- 2 Kontrolery ruchu (navigation kontroler) 180zł

- Światełko do PS3, żeby ładniej wyglądało (LUME-N8 CONSOLE LIGHTBRAA FOR PS3) 20zł

- Oryginalny karabin (Ps3 Move Pistolet Gun Sharp) 100zł

- Stojak ładowarka (Jeden pad, jeden Ps Move, jeden kontroler nawigacyjny) + okablowanie 70zł

- Wireless stereo headset --> http://allegro.pl/pl...2573073729.html O takie i do niego taki jakby "pendrive", który się wkłada do PS3 300zł

Aukcja, która została podana wyżej jest przypadkowa, w żaden sposób nie mam zamiaru jej promować itp, itd.

Gry takie jak:

- Gran Turismo 5 (Pudełko, książeczka) [PL] 40zł

- NFS Hot Pursuit (Pudełko, książeczka + jeden niewykorzystany on-line pass [kupiłem w sklepie PS jeden, bo nie mogłem książeczki znaleźć, no ale się znalazła i został mi kod]) [PL] 40zł

- Uncharted 1 (Pudełko, książeczka) [ENG] 35zł

- Uncharted 2 (Pudełko, książeczka) [PL] 40zł

- Uncharted 3 (Pudełko, książeczka) [PL] + Mapy ze sklepu PS Netowrk 70zł

- Ratchet and Clank Quest For Booty (Pudełko, książeczka) [ENG] 20zł

- Rachet and Clank Tools of Destruction (Pudełko, książeczka) [ENG]

- Ratchet and Clank A Crak in Time (Pudełko, książeczka) [ENG]

- Resistance Fall of Man (2 sztuki) (Pudełko, książeczka) Nie pamiętam jaka wersja. 30zł

- Resistance 2 (Pudełko, książeczka) Dawno nie grałem, też nie pamiętam jaka wersja. 30zł

- Resistance 3 (Pudełko, książeczka) [PL] 50zł

- Killzone 2 (Pudełko, książeczka) [PL] 20zł

- Killzone 3 (Pudełko, książeczka) (Obsługuje Move) [PL] + Mapy ze sklepu PS Netowrk 60zł

- Big Game Hunter 2012 (Obługuje Move) (Pudełko, książeczka) [ENG] 135zł

- Tekken 6 (Pudełko, bez książeczki) [ENG] 50zł

- Far Cry 2 (Pudełko, książeczka) [PL] 35zł

- Battlefield 3 + Premium (Pudełko, książeczka) [PL] 100zł

- Sporty dla Szarych Komórek (Obsługuje Move) (Pudełko, książeczka) [PL] 50zł

Konto w PS Network (Battlefield 3 + Premium / Unchardet 3 / NFS Hot Pursuit / Resistance 3) -->. Wykorzystałem kody on-line, więc konto w PS Network też dokładam. 0zł

I pytanie ile na chwilę obecną mógłbym się za to wszystko domagać? Płyty nie posiadają żadnych rys, a cały sprzęt i okablowanie porządnie wyczyściłem, dzięki czemu wygląda jak nowe.

Nie mam zamiaru tego sprzedawać, sam zbierałem pieniądze na to wszystko ponad rok, lecz chciałbym się dowiedzieć po prostu ile to jest warte.

ceny z allegro, konto PS Network jest nic nie warte gdyż nie można nim handlowac, konto oddajesz za free albo przed sprzedaniem konsoli je kasujesz

819531478353821175209.gif

Opublikowano

myslę, że 2300 wyciągniesz. Gier nie liczy się już tak jakby jak za nowe. Możesz zachęcić, że np gra Battlefield 3 + premium gratis itp. (A tamte gry normalnie sprzedajesz w zestawie)

skpUo.png

Opublikowano

I tak tego nie mam zamiaru sprzedawać, szkoda mi.

Też bym tego nie sprzedał, ale jak już napisałem to dałbym z 2k.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...