Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] ADMINI I ICH UCZCIWOSC

miotanim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@upy

Ale spamujecie, aż żal patrzeć :/

@top

Pomyślcie sobie, jak to ktoś z Was był adminem. Nie korciło by Was, by ustawić sobie miliony osłon/dmg i nawalać w innych? No proszę Was, admini to też ludzie i także lubią się zabawić :)

chłopie a czy oni mogą to robić?? mogą??? nie , nie mają prawa a robią to jest łamanie zasad którym mieli sprostać jak zostali BA. ale woda sodowa uderzyła do głowy widać im. a swoją drogą sądzisz ze mogą sobie tak latać i ubijać wszystkich tak? dla nas to fajna zabawa jest ale nie może być tak że wchdzą na konta i usówają wyposarzenie z kont bo od nas padli... to jest przesada. Ja sie mogę z nimi bic bo oni i tak padają mimo że mają takie konta ale czyśczenie kont to przesada nie sądzisz?? .

Opublikowano

chłopie a czy oni mogą to robić?? mogą??? nie , nie mają prawa a robią to jest łamanie zasad którym mieli sprostać jak zostali BA. ale woda sodowa uderzyła do głowy widać im. a swoją drogą sądzisz ze mogą sobie tak latać i ubijać wszystkich tak? dla nas to fajna zabawa jest ale nie może być tak że wchdzą na konta i usówają wyposarzenie z kont bo od nas padli... to jest przesada. Ja sie mogę z nimi bic bo oni i tak padają mimo że mają takie konta ale czyśczenie kont to przesada nie sądzisz?? .

Chlopie, ty nie masz prawa robic spacji przed przecinkiem. Przesada moze byc twoj placz -,-. Ale dobra, usmialem sie z twojego bulwersu, wiec nie mam ci tego pierdolenia za zle.

Odpowiadajac na pytanie skorpiona powiem tyle, mnie by strasznie korcilo, szczegolnie ze nic z tego nie mam, zupelnie nic.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Niech sobie grają ''admini'' które mają normalne dmg i konfy. A nie 4mln osłon jeszcze taki debil że w dupe dostaje od ''normalnych''(zbotowanych) kont.

Niedługo bd klan adminów i bd bić całą mapę. Wstawcie to na forum DO ciekawe będą komentarze może ''admin'' coś powie :D

admin - to słowo nie ma znaczenia w DO ...

Opublikowano

Chlopie, ty nie masz prawa robic spacji przed przecinkiem. Przesada moze byc twoj placz -,-. Ale dobra, usmialem sie z twojego bulwersu, wiec nie mam ci tego pierdolenia za zle.

Odpowiadajac na pytanie skorpiona powiem tyle, mnie by strasznie korcilo, szczegolnie ze nic z tego nie mam, zupelnie nic.

a widzisz ja mam wszystko na końcie tak samo zreszto maja zwykłe konta adminów, lecz niepotrafią nas ubić na takich to graja karetkami swoimi. a jak by cię korciło to widocznie nienadajesz sie na BA bo za takie coś mogli by mieć proces za straty morolne które poniosła firma BP poprzez to że gracze przestali grać np. na serwie PL2 i PL3 gdzie też latali. Podpisali lojalke i tego mieli się trzymać a nie fantazji.

Opublikowano

spytalem sie jawnie Simma dlaczego ubijają graczy

Odpowiedź.

Za 1 razem Bóg wie czemu zlagował mi tak czat ze musialem zrobić re-loga

za 2 razem Kick

Opublikowano

a widzisz ja mam wszystko na końcie tak samo zreszto maja zwykłe konta adminów, lecz niepotrafią nas ubić na takich to graja karetkami swoimi. a jak by cię korciło to widocznie nienadajesz sie na BA bo za takie coś mogli by mieć proces za straty morolne które poniosła firma BP poprzez to że gracze przestali grać np. na serwie PL2 i PL3 gdzie też latali. Podpisali lojalke i tego mieli się trzymać a nie fantazji.

Nie oszukujmy sie, myslisz ze policja bedzie miala czas i ochote ruszyc dupsko bo jakas firma zostala wielce urazona? Nie, policja jest znienawidzona dlatego bo robi wszystko tylko nie to co powinna robic.

Opublikowano

Nie oszukujmy sie, myslisz ze policja bedzie miala czas i ochote ruszyc dupsko bo jakas firma zostala wielce urazona? Nie, policja jest znienawidzona dlatego bo robi wszystko tylko nie to co powinna robic.

o widzę dziecko z pokolenia "JP" :) achhhh ta policja niedobra

ciekawe jak by ci okradli dom zgwałcili żonę/dziewczynę czy zabili kogoś z rodziny czy też byś powiedział nienawidzę policji ^^ ...

SORY ALE TWOJA WYPOWIEDŹ W TYM MOMENCIE BYŁA PO PROSTU ŻAŁOSNAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Hmm, taki mały offtop. Okradli mi dom, policja jest do dupy, bo nic nie robi.

Opublikowano

o widzę dziecko z pokolenia "JP" :) achhhh ta policja niedobra

ciekawe jak by ci okradli dom zgwałcili żonę/dziewczynę czy zabili kogoś z rodziny czy też byś powiedział nienawidzę policji ^^ ...

SORY ALE TWOJA WYPOWIEDŹ W TYM MOMENCIE BYŁA PO PROSTU ŻAŁOSNAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!

Haha, system rozjebany. Czlowieku, ogarnij interpunkcje i ortografie. Po za tym, moim zdaniem lepiej byc z "pokolenia JP" niz jednym z wszechobecnych biberkow ktorych jest teraz coraz wiecej. Napisalem to co wiem z wlasnych doswiadczen. jezeli jestes jednym z tych biberkow ktorzy caly dzien siedza w domu i nic innego nie robia po za graniem to nie dziwie sie ze nie masz zadnej wiedzy o tym co sie teraz dzieje w swiecie realnym.

Mam nadzieje ze zakonczymy dyskusje na ten temat, jezeli ktos ma ochote spamowac na temat tego co napisalem to niech to zrobi na GG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...