Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS3][Pytanie] SSX / Fifa / MaxPayne / NFS / Saint Row / God of War / Infamous / Ninja Gaiden

Dobry Salceson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na opczątku chciałbym dodać, żeby wypowiadały się osoby, które już miały doczynienia z owymi grami.

1: A więc chciałbym się dowiedzieć coś więcej o grze, którą jest "SSX". Grałem w "SSX3" na Playstation 2 i przypadła mi do gustu, brać tą na PS3 w ciemno ;)? Jak wygląda w niej tryb on-line? Ciekawy, godny uwagi czy raczej dla multi nie opłaca się kupować. Wersji DEMA nie znalazłem w sklepie PS3, więc sam nie jestem w stanie ocenić tej gry.

2: "Fifa Street" Jak wygląda to tutaj na PS3? Również grałem na Playstation 2 też w "Fifa Street" i również jak w przypadku wyżej mi się podobała, pomimo, że nie jestem jakimś wielkim fanem gier sportowych. Jak wygląda w niej tryb multi? Też brać w ciemno ;)?

3: "NFS The Run" Mam "NFS Hot Pursuit", który bardzo mi się podoba, ciekawy jak dla mnie tryb multi-player i gra ogólnie godna uwagi. Czy w przypadku "NFS The Run" jest tak samo? Gdzieś wyczytałem, że wielkim minusem jest to, że nie ma tam bodajże jazdy dowolnej, czy coś w tym stylu, nie wiem do końca, ale na 100% wyczytałem, że gra nie posiada jakiegoś trybu gry, na którym wiele traci.

4: "Max Payne3" Kumple w szkole mówili, że zajebista gierka, lecz nie mogę się coś do końca na nią zdecydować. Jak wygląda tryb multi w tej grze? Jeśli chodzi o tryb jednoosobowy, to widziałem już na filmikach kilku większych osób z YT i muszę przyznać, że nawet jest ok, ale gry głównie kupuję dla multi, tak więc proszę o pomoc i tu.

5: "God Of War" Tutaj nic wiele nie wiem, tak więc proszę abyście mi coś napisali na temat tej gry i ogólnie jak ją oceniacie pod każdym względem w skali 1:10

6: "Ninja Gaiden 3" Grałem w demo i zaciekawiło mnie, lecz chciałbym się głównie dowiedzieć czy jest i jak wygląda tryb multi.

7: "Infamous" Czy jakoś tak, jest to gra coś typu podobna do Resistance? Jeżeli tak, to warto się w nią zaopatrzyć? Mam każda z części Resistance i naprawdę bardzo mi się podoba każda część. Tak czy siak również wiele nie wiem na temat tej gry.

8: "Saint Row The Fird" Jest to coś podobne do GTA ? Coś typu swobodna jazda, zabawa jakieś misje poboczne i główne? Nie wiele wiem na temat tej gry.

9: "Dead Space" Gra podobna do Resistance?"de

10: "FEAR" Ciekawa okładka i tytuł, ale nie wiem nic więcej prócz tego, że to pewnie horror.

Jakie możecie mi jeszcze polecić gry podobne do tych, które Wam tu zaprezentowałem?

Pomijamy gry takie jak: [uncharted / Resistance / Call of Duty / Medal of Honor / Ratchet and Clank / Killzone / Battlefield / Far Cry / Hunter / Red Dead Redemption] bo je mam.

@edit: Proszę, tylko mi nie piszcie o Assasin's Creed i normalnej Fifie, gdyż jest ona troszke nudna dla mnie, a w fifie street jest więcej zabawy.

Opublikowano

1. Demo cały czas jest w PS Store, wystarczy wpisać je ręcznie i Ci wyskoczy

2. Jak grałeś w Fifę Street 2 na PS2 i mamy podobne gusta to FS3 sobie odpuść, gra jest tak drętwa że to szok, ruchy zawodników to jakaś tragedia, a sam wygląd zawodników to jeden wielki śmiech, sterujesz wieszakami!

3. Zgadza się, nie masz otwartej lokacji gry/mapy, jedziesz tylko wyznaczoną trasą i nic więcej, singiel jest zbyt krótki... odrzuca też fakt braku jakiejkolwiek praktycznie customizacji aut, chyba tylko można zmienić kolor pojazdu i to wszystko

4. Multi jest podobny do wszystkich gier z perspektywy 3 osoby czyli jak np. Uncharted, jesteś fanem Maxa to kupuj, jeśli nie to możesz sobie odpuścić tytuł bo nic nie tracisz

5. God of War, jak można nie znać tej serii? Najlepszy slasher w dziejach konsoli, pozycja obowiązkowa bez dwóch zdań, nie grałeś w GOW to nie wiesz co to znaczy być posiadaczem konsol Playstation ;) Napierdzielasz sobie Kratosem w czasach mitologi i zabijasz bogów, gra posiada zajebistą fabułę i cut scenki, w skali 1-10 grze daję 11/10

6. Nie grałem, na YT masz pełno filmów z gry po sieci

7. Nie, ta gra nie ma nic wspólnego z Resistance, jak miałbym ją do czegoś porównywać do jest to coś ala GTA, grę warto przejść choćby z racji że to ex na konsolę PS3, fabuła jest dość fajna a gra przyjemna, sam właśnie przechodzę drugą część

8. Tak, to jest takie GTA ale bardziej z "jajem"

9. Nie, Resistance to klasyczny FPS, Dead Space to survival horror, taki TPP(gra z trzeciej perspektywy) w kosmosie, mnie aż tak gierka nie zachwyca, posiadam drugą część bo dali "plusowcą" za darmo i czasem odpalę, jedyne co mi się w niej podoba to jej mroczny klimat, kilka razy podskoczyłem na kanapie :)

10. Nie grałem

Jak lubisz sandboxy (gry ala GTA) to polecam Ci Red Dead Redemption, zajebista fabuła osadzona w czasach dzikiego zachodu, do tego świetny tryb multi gdzie tworzysz sobie gangi ze znajomymi i robicie tzw wojny gangów, bardzo fajne lokacje w grze, jazda konno przy zachodzie bądź wschodzie słońca wygląda obłędnie :) do tego kilka dodatków za free w PS Store, sam polecam po przejściu gry dokupić dodatek Undead Nightmare który dodaje nową fabułę w grze a mianowicie ocalenie miasta a raczej wszystkich miast na mapie przed zombie, do tego po zakupie dodatku w trybie MP pojawia się nowa pozycja, która polega na powstrzymaniu hordy zombie - tryb nie należy to najłatwiejszych bo z każdą następną hordą zombie jest trudniej ale całe szczęście nie grasz tylko sam :) do gry możesz zaprosić znajomych bądź pograć z losowymi graczami z całego świata.

Gra w wrześniu będzie za free do pobrania dla posiadaczy abonamentu Playstation+, warto by się zastanowić nad zakupem już dziś zwłaszcza że trochę gier jest aktualnie jeszcze za free do pobrania i są to ciekawe tytuły :)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

1. O tak, bierz, nawet w ciemno. Tryb single jak i multi jest boski, zawsze sprawia frajdę.
  2. Jak masz Fife, to nie bierz, te samo multi co tam.
  3. Nie bierz, gówno nie nfs, EA kompletnie zwaliło sprawe przy tej części.
  4. Gra jak Uncharted, podobne multi, prawie że to samo.
  5. Oh god, nie znasz GoW? Jeżeli nie masz, to zakup jak najszybciej. Każda część jest udanym tytułem. Bez GoW, branża gier by się tak nie rozpowszechniła.
  6. Ogólnie nie jest fanem takich gier, ciągle ten sam smash , battle. A co do multi, jest podobny jak do mortala, walka, walka..
  7. To wgl. nie jest do tego podobne, to jest bardziej coś w rodzaju prototypa, tylko że zamiast jakiś infekcji jesteś naelektryzowany.
  8. O tak, jest dość śmieszniejsza i posiada więcej możliwości. Polecam.
  9. Nie, to jest surv. horror jak up wymienił. Chodzisz w ciemnościach, zabijasz, mroczny klimat, srsly można się nieźle przestraszyć. Jeżeli lubisz horrory, polecam i to bardzo.
  10. A co do Fear, 3 część odeszła trochę od poprzednich, jest mniej przerażająca niż poprzednie, ogólnie jest dość przyjemna, lecz trzecia część mi nie podpadła pod gust, wolałem 2 na pc.

COD, Infamous, Saints Row.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...