Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Prywatne serwery

quin12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gram w s&f od daawna , mam 261pzm. ale nie o to chodzi ... o serwerach prywatnych dowiedzialem sie dzis ... :O

Moje pytanie to : gdzie znajde owe serwery ?

Oczywiscie Ja,jak to Ja za kazda pomoc daje lajki. :3 Pozdrawiam.

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

To że słyszałeś to mało ważne... ale niestety ich niema.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Narazie tylko mozesz stosowac boty , bugi itp. serwerow prywatnych niestety nie ma , chetnie tez bym pogral na privach , od razu wiekszy lv i wgl. Musimy poczekac ;) . Ktos tam niby chcial robic priva, ale i tak nic z tego nie wyszlo . Pozdrawiam.

Opublikowano

Sa pliki serverowe ale nie pelne, musialbys poczytac starsze tematy z tym zwiazane. Ja sie na tym nie znam, ale byla tam mowa o jakims rozkodowywaniu plikow, mosialbys poszukac bo mi sie nie chce :D. Kiedys tez byla juz zapowiedz servera ktorego robil sam ziomek, to mial byc "klon", ale cos tam sie posypalo, podobno ziomek dostal bana na mpc czy cos takiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...