Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer minecraft classic [problem]

GeroX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was. Niedawno postanowiłem stworzyć swój serwer classic (na mcforge). Wszystko poszło jak z płatka , jednak gdy poprosiłem mojego kolegę o wejście na serwer , pisało mu "Failed to connection it's probably down!". Pytałem się wszystkich , jednak bez skutku. Szukałem podobnego tematu , na google jednak nic nie znalazłem. Dodam że ja mogę na niego wejść , i że zapora , i antywirius są powyłączane. Problem może tkwi , w tym że mam zablokowane porty? A jeżeli tak , to jak je odblokować? Na yt , oraz google widziałem same "nie dokładne" poradniki...

No połowę z tych rad próbowałem zrobić , ale wcale nie działały... Proszę o pomoc. Bardzo chcem zagrać na moim serwerze ze znajomymi. PS:Są oni na mojej sieci hamachi. (Mam router).

Opublikowano

EPIC PALMFACE czy ty nie wiesz co jest na minecraft.net? Wyzwanie: znajdź minecraft classic. Znalazleś zdanie looking for minecraft classic? kliknij!

Minecraft Classic is a several years old version of Minecraft and is no longer supported, nor is it being worked on.

If you want to have a go at the real thing you should try the free Minecraft demo.

Przetłumaczyć ci to? Chodzi o to, że minecraft classic jest stary i moze nie dzialać! Tak ciężko "popaczyć"?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...