Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zbiorczy temat o task'ach do PBDO-Bot'a

ZaklinaczDeszcz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 445
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema szukam tasku :

-mapa x-3

-formacja serca

-ammo x1

-rakiety PLT-2026

-I najważniejsze żeby bił wszystkie alieny na x-3 oprócz deva

-I tam te resztę dupereli naprawianie statku itp ..

pomoże ktoś ?

Opublikowano

Szukam taskscriptu na sellanie cargo gdy bot będzie stał na bazie.. U mnie ma 2000/3000 cargo i nie chce sellac ..

Może łatwiej będzie dodać komendę do taska?

Sell = true;

Opublikowano

task na zete aegis szybko

Może coś dokładniej?

Jakie ammo, formacja itd?

Opublikowano

Szukam taska - Palladium, golec, Po uzbieraniu pełnej ładowni leciał przez 4-4 do 5-3 po drodze sprzedając i znów zbierająć, oczywiście ammo x1 rakiety za 500kr, eco na alieny które atakują Ciebie na palce, i jak ubiją na palce to też oczywiscie zeby wrócił dozbierał do pełnej ładowni bądź po ubiciu odrazu po drodze sprzedał to co nazbierał przed ubiciej. Za takiego zwykłego taska, dam kod na premke. THX Z GÓRY.

Opublikowano

Szukam taska - Palladium, golec, Po uzbieraniu pełnej ładowni leciał przez 4-4 do 5-3 po drodze sprzedając i znów zbierająć, oczywiście ammo x1 rakiety za 500kr, eco na alieny które atakują Ciebie na palce, i jak ubiją na palce to też oczywiscie zeby wrócił dozbierał do pełnej ładowni bądź po ubiciu odrazu po drodze sprzedał to co nazbierał przed ubiciej. Za takiego zwykłego taska, dam kod na premke. THX Z GÓRY.

Task: http://wklej.to/OdNJo

Sprawdź jeszcze PW.

Opublikowano

Potrzebuje taska:

Bije najbardziej zarobkowe alienki (??? nie mam pojęcia)

Z x1, najsłabsze rakietki etc.

Moje wyposażenie:

7 iris, 1 flax, 1 apis

28LF3, 4LF4, 15 B02, bez peta

Właśnie przewaliłem na irka więc chcę jak najszybciej zarobić.

Dodatkowe info!

Ile by ten task zarabiał na godzine, task ma być na takie alienki z którymi sobie poradze, opcjonalnie, dajcie mi dobre konfiguracje na bicie alienków bo ja jestem totalnym noobem jeśli chodzi o konfiguracje.

(mam tylko kredytowe formacje dronów!)

Opublikowano

Ja mam problem innego typu mam taska na zbieranie i sprzedaż palladium ale gdy już mam całą ładownie i bot jest na 5-2 to zamiast lecieć do bazy to stoi na prawym tp i próbuje sprzedać surki ://. Mam drona handlowego i może dlatego tak robi. Co mam zrobić żeby latał mi do bazy ???

Opublikowano

Ja mam problem innego typu mam taska na zbieranie i sprzedaż palladium ale gdy już mam całą ładownie i bot jest na 5-2 to zamiast lecieć do bazy to stoi na prawym tp i próbuje sprzedać surki ://. Mam drona handlowego i może dlatego tak robi. Co mam zrobić żeby latał mi do bazy ???

Task ze zmianą hangarów?

Pasjonat
Opublikowano

sry beda % potrzebuje taska na x-2 zeby bil aljenki wszystkie i zbiera bonus boxy naprawia sie automatycznie po zestrzeleniu na qbota i zeby pet zb ieral bonus boxy

wskrucie najleprzy task na x2 do fe golca z petem

Opublikowano

A mógłbyś mi jakiś podac ?? :)

Ja się zapytałem czy masz w tym tasku zmianę hangarów bo obecnie jest błąd i zmiana hangaru w bocie nie działa więc rozwiązałbym twój problem.

Kilka osób ma podobny.

#up przecież ci podałem ;x

Post 192.

Opublikowano

Witam potrzebował bym taska na x-3/statek leon/bicie lordakia+saimon+mordon/ammo LCB_10/rakiety PLT_2026 zeby sam kupowal to ammo i rakiety mam cpu/uciekal od wrogow.Dzieki z gory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...