Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PET

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, kupiłem peta i mam pytanie: co warto robić jak się nie ma premki

wiem, że kamikadze odpada więc jakie protokoły i mechanizmy kupować pokolei i na jaki lvlu najpierw

albo czy lepiej najpierw odblokować mu lasery itp

(jeśli chodzi o styl gdy to jak narazie tylko bocenia na boxach, robienie wrót i około 1h dziennie normalnej gry)

Opublikowano

moim zdaniem powinieneś na pocztątku nabijać lvl dla peta i potem laserki a jak bd miał 8 lvl peta to wtedy wszystkie mechanizmy kupuj na 3 lvl

Opublikowano

Dobrym rozwiązaniem jest kupienie mu mechanizmu zbierania i protokołu na wykrywanie skrzynek. Ale najpierw wbij mu level. Możesz mu powoli odblokować lasery tak że jak wrota będziesz przechodził to żeby dobijał.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

8 lvl to dla mnie oczywista rzecz bo się dużo o tym naczytałem

chciałbym dokładnie (jak już będę miał 8 lvl) co pokolei tj. czy najpierw mechanizmy (jeśli tak to jakie) czy najpeirw odblokowywać i kupować laserki

Opublikowano

Jeżeli masz w planach dłuższe bocenie na boxach to kup mu mechanizm na zbieranie i protokoły. Jeżeli natomiast masz zamiar przechodzić wrota, bić alienki itd. to kup mu mechanizmy i protokoły pod offensywę i odblokuj laserki.;p

limbo-spider-800x100.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja ci polecam jak nie masz premium to tak 1. Mechanizm zbierania surek 3 poziom ( i na palladium a z palladium energie z których składasz alfa,beta,gama,delta,epsilon,zeta,kappa,lambda,kronos :) a 2 co ci się przyda jeśli masz bota i masz zamiar latać na bociku to polecam zbieracz 3 + chcąc zrobić p.e.t na skrzynki bonusowe polecam zrobić tak:

potrzebny mechanizm: mechanizm zbierania: koszt 37 700 uridium

maksymalna ilość slotów na protokoły w p.e.t : 12 slotów

trzeba wykupić slotów: 10

koszt wykupienia 10 slotów: 230 000 uridium

dlatego polecam takie rozwiązanie: 6 protokołów wydobywczych i 6 protokołów radarowych

6 protokołów wydobywczych daje: 18% na skrzynki bonusowe

6 protokołów radarowych daje: zwiększa o 72% zasięg radaru

koszt 6 protokołów wydobywczych: 270 000 uridium

koszt 6 protokołów radarowych :150 000 uridium

Myślę że pomogłem .

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...