Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]DS's DarkOrbit Bot -> Darmowe licencje

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fakt że ten bot ma wirusa? No to dowody pokaż ?

Tak to jest jak się avasta z nielegalnych źródeł używa... Ja mam avasta i mi wykrył.

Jaki bot? o.O Nie mówię o żadnym bocie :|

Pozwól, że zacytuję. "Bez dowodów nie ma oskarżenia" :)

Sa dowodu w postaci wycinka kodu z DO Shop :) Za mało?

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wydawało mi się, że ten temat jest na temat bota? Nie wiem po co wspominać coś co było dawno...

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

A wydawało mi się, że ten temat jest na temat bota? Nie wiem po co wspominać coś co było dawno...

Ale zaraz, zaraz. To wykradałeś dane, czy nie?

Bo to jednak zasadnicza różnica.

Pozdrawiam, Katarzyna.

Opublikowano

Ja nic nie wykradałem.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano
Sa dowodu w postaci wycinka kodu z DO Shop :) Za mało?

Tak, też potrafię napisać kod i powiedzieć, że v5 dev wstawił go do PBDO Bota.

Opublikowano

Tak, też potrafię napisać kod i powiedzieć, że v5 dev wstawił go do PBDO Bota.

Cwaniaczysz bo temat z DO Shop został usunięty z epvp, wraz z postami o kodzie :) Jaki peszek

Opublikowano

Cwaniaczysz bo temat z DO Shop został usunięty z epvp, wraz z postami o kodzie :) Jaki peszek

Miałem konto na epvp? :O

Opublikowano

@UP , cos podejrzany ten twoj crack , jeszcze teraz dowaliles tuta jak napisac zlodzieja kont w tasku. Szczerze jebie mnie to co inni zrobią ale ja nie ryzykuje ;D

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

@UP , cos podejrzany ten twoj crack , jeszcze teraz dowaliles tuta jak napisac zlodzieja kont w tasku. Szczerze jebie mnie to co inni zrobią ale ja nie ryzykuje ;D

Nikt Ci nie karze, lepiej dla mnie :)

btw.

Po co mi wasze konta w DO?

Opublikowano

Dajcie mi dane działalności to zaufam, inaczej nie ma mowy inwestowania kont w przedsiebiorczą młodzież :)

96410579380205369906.png

PKT RANGI :

GE1 : 1.4XX.XXX

CZE3 : 1.1XX.XXX

GER1 : 800.XXX

Opublikowano

kto ma już dostęp do bota pisać na pw :)

@miszczu z prochu to jebane gówno powstało i w proch się obróci mam nadzieje że macie lepsze łącze niż 100mbs :) i firewalla porządnego którego nie rozkurwie :) jeśli nie to lepiej już zawiń interes dostane w swoje łapy tego cracka to z serwera licencji zostanie ci gówno po którym co najwyżej będziesz mógł pojeździć myszką ;))

Opublikowano

No to w takim razie miszczu ja poprosze triala ^_^

Zobaczymy te twoje keyloggery jak działają xD

Wiem ze to sarkazm, ale jakie keyloggery? Kazdy myslacy wie ze kamieniarz wypowiada sie tylko dlatego bo nie chce stracic zarobkow ze swoich botow.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Wiem ze to sarkazm, ale jakie keyloggery? Kazdy myslacy wie ze kamieniarz wypowiada sie tylko dlatego bo nie chce stracic zarobkow ze swoich botow.

Ale za to mówię prawdę :)

Opublikowano

Sam Noobek(teraz Anonymous) podkreślił w old lasers ,updater pisany przez Miszcza ale nie było keya bo to noobek kompilował.Więc coś zasugerował ,że mógłbyś robić oprogramowanie negatywnie skutkujące na pobierającego.Więc nie wiem czy tak do końca jesteś czysty mistrzu.

Opublikowano

Hahahahahaha... właściciel xbots nie umie sobie z nami poradzić w "legalny" sposób to nas ddosuje...

Opublikowano

Kurwa hejtujcie hejtujcie jakos to testuje od poczatku jescze jak było za free teraz tylko dla tych co napisza na PW do nich o licke i jakos konto jescze mam wiec co wy pierdolicie jak nie chcecie tego pobierać to nie pobierajcie

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Głupio byłoby robić crack bota, który działa, a potem kradnie konta przy czym twórca, ma konta które ciężko sprzedać i traci całą reputację. Podobnie jak kamieniarz, w znanym mi obszarze, już nic od niego nie kupię.

Mi działa normalnie i o nic się nie boję :), każdy bot/crack bota jest na początku darmowy, pewnie dlatego żeby wykryć i zlikwidować błędy..

obraz24.png

Opublikowano

Powoli eliminujemy osobę atakującą naszą stronę.

Póki co zdobyliśmy nr telefonu oraz imię i nazwisko delikwenta.

Opublikowano

@2up to też ale przede wszystkim udowodnić że nie są oszustami tak jak większość z tego tematu myśli

PS Myślenie nie jest waszą najlepsza strona Panowie i Panie

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...