Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]DS's DarkOrbit Bot -> Darmowe licencje

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmień temat na "chcesz oddać nam swoją licencje do bota?" , będziesz bardziej dokładniejszy i prawdziwy :)

96410579380205369906.png

PKT RANGI :

GE1 : 1.4XX.XXX

CZE3 : 1.1XX.XXX

GER1 : 800.XXX

Opublikowano

@Up o co Ci chodzi ?

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Zmień temat na "chcesz oddać nam swoją licencje do bota?" , będziesz bardziej dokładniejszy i prawdziwy :)

Kolejny hejter ?

Napisałbym tu, ale dostanę %, a temat skasowany.

Opublikowano

Miszczu przecie to nie legalne je.

Poczekam kilka miesiecy zanim kupie. Zobaczymy jak z aktualizacjami i kradzieżami : P

Gdybyśmy chcieli zarabiać na waszej głupocie to zrobilibyśmy tak jak kamieniarz.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

A ja mam pytanko. Natury filozoficzno / ekonomicznej.

Jak chcecie utrzymywać infrastrukturę, jeśli nie będziecie pobierali płatności za Bota? Bo rozumiem, że jakaś infrastruktura (mam na myśli serwer dedykowany) będzie niezbędna do utrzymania na przykład bazy licencji?

Pozdrawiam, Katarzyna

Opublikowano

A ja mam pytanko. Natury filozoficzno / ekonomicznej.

Jak chcecie utrzymywać infrastrukturę, jeśli nie będziecie pobierali płatności za Bota? Bo rozumiem, że jakaś infrastruktura (mam na myśli serwer dedykowany) będzie niezbędna do utrzymania na przykład bazy licencji?

Pozdrawiam, Katarzyna

O bazę nie należy się martwić bo jest mniej wymagająca niż mogłoby się wydawać. Na razie chcemy udowodnić, że nie jest to wirus czy inne cudo. Jednak teraz aby mieć dostęp należy napisać do mnie lub do Miszcza.

Opublikowano

Darmowa licencja w mniemaniu Miszcza = wysłanie programu, który podpierdoli co się da z danych na kompie

Kurwa... nie mam siły do Ciebie. Jak ktoś się boi to ma masę antywirusów czy chociażby piaskownice, więc może sprawdzić czy program nie wysyła jakiś informacji...

Nie moja wina że akurat ty nie boisz się o swoje dane na komputerze.

Opublikowano

ja chciałbym darmowa licencję..

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

Kurwa... nie mam siły do Ciebie. Jak ktoś się boi to ma masę antywirusów czy chociażby piaskownice, więc może sprawdzić czy program nie wysyła jakiś informacji...

Nie moja wina że akurat ty nie boisz się o swoje dane na komputerze.

Spokojnie człowieniu :)

Ja tylko wszystkich ostrzegam :)

Ah i przy okazji polecam tą lekturkę (dam screena żeby nie było, że reklama forum): http://img37.imageshack.us/img37/9339/beztytuuosq.jpg

To tylko jeden z tego typu programów, który okradał luzi z danych wszelkiego rodzaju :)

Opublikowano

Ah i przy okazji polecam tą lekturkę (dam screena żeby nie było, że reklama forum): http://img37.imagesh...beztytuuosq.jpg

To tylko jeden z tego typu programów, który okradał luzi z danych wszelkiego rodzaju :)

Rozumiem ale nie musisz tego robić w każdym naszym temacie. Wiem że dbasz o swoje interesy ale radziłbym nie przesadzać.

Opublikowano

Ah i przy okazji polecam tą lekturkę (dam screena żeby nie było, że reklama forum): http://img37.imagesh...beztytuuosq.jpg

Nie spinaj się tak i w końcu przestań zmyślać bajki. Jakie dane kradłem? Twojego jabbera?

Opublikowano

@kamieniarz a pamiętasz może czy ten program kupował rsb, empy itp bez mhh bo jak tak to ja na niego natrafiłem ;] i prawie straciłem konto , ale w grze nie na jabberze .

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

Rozumiem ale nie musisz tego robić w każdym naszym temacie. Wiem że dbasz o swoje interesy ale radziłbym nie przesadzać.

Wy mi akurat nic nie psujecie. Tylko informuję innych :)

Nie spinaj się tak i w końcu przestań zmyślać bajki. Jakie dane kradłem? Twojego jabbera?

Chociażby :)

Opublikowano
Chociażby :)

I co takiego się stało? Każdy wysłany Cr może być cofnięty przez Ivana. Poza tym, gdybyś zainwestował chociaż w Avasta nie byłoby problemu.

Opublikowano

@up nie zgodzę się, jeśli ruchają ludzi (jeśli to prawda) to chyba powinni ludzie wiedzieć co się kręci ??

Przestańcie siać plotki, było co było teraz jest to i zanim ktoś coś napisze na temat bot może go najpierw przetestuje?

Opublikowano

I co takiego się stało? Każdy wysłany Cr może być cofnięty przez Ivana. Poza tym, gdybyś zainwestował chociaż w Avasta nie byłoby problemu.

Zauważ, że Avast nic nie wykrył, tak samo MalwareBytes :)

Przestańcie siać plotki, było co było teraz jest to i zanim ktoś coś napisze na temat bot może go najpierw przetestuje?

Tylko to nie są plotki, a fakty :)

Opublikowano

Fakt że ten bot ma wirusa? No to dowody pokaż ?

Tak to jest jak się avasta z nielegalnych źródeł używa... Ja mam avasta i mi wykrył.

Opublikowano

Zauważ, że Avast nic nie wykrył, tak samo MalwareBytes :)

Pozwól, że zacytuję. "Bez dowodów nie ma oskarżenia" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...