Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcesz Mieć Broń Na 30lvl Szybko Zajrzyj !

adiii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podam wam krótki opis jak szybko dropnąć broń na 30lvl !!!

1. Wbijamy 15-20lvl max . I dołanczamy do jakieś gildi by oddawać exp !!

2. Idziemy na przeklęte wszyscy nazywają to m3 ;]

3. Zaczynamy bić potworki ( ja w pół dnia jak przysiedziałem miałem całe EQ od broni na 30lvl ( FMS Rib Jesionki Kozy Antyki częściej mi leciały jesionki i kozy ale miałem rękawice złodzieja co zwiększa szanse zawsze ;P )

Wydaje mi sie ze niektórzy wiedzą o tym ale ja podaje to tym co nie wiedzą i chcą sobie podropić bronie na 30lvl mozna tym sposobem zarobic dużo kasy albo i też zostawić sobie ;P

Opublikowano

Osobiście polecam ci wojownika body z eq +5/6. Szybciej od mentala zabija potwory i z dobrym eq tamte mooby nic mu nie tracą. Za to mental jest strasznie mozolny.

Opublikowano

Zobacz co napisałem wyżej. Body lepszy jest do dropu w m3 jeśli masz eq +5/6, bo szybciej ubijasz mooby a praktycznie Ci nic nie robią. Body defa ma odpowiednio dużo jeśli ma dobre eq, a jeśli chcesz mieć dużo życia, co przydaje się do dropu to full wit. Zresztą, nie będziemy się spierać, ale według mnie lepszy do dropienia jest body. Mentalem będziesz ubijał te grupki minutę, a bodym w kilka sekund.

Ja osobiście dropiłem w m3 bodym z eq +5 i było bardzo dobrze. Ubijałem mooby w kilka sekund, a z takim ekwipunkiem traciły mi bardzo mało.

Opublikowano

gronko10 najwidoczniej masz pecha faktycznie na przekletych dropia bronie na 30 lvl z tym ze ja tam chodze 11 lvlwoj body oczywiscie

Opublikowano

Nie wiem czy 5 ci się należy ponieważ ten poradnik na polskim forum Metin2 jest bardzo znany.Jest tam wszystko szczegółowo opisane (dla tych którzy potrzebują dokładnego wytłumaczenia).

assassin.png

Opublikowano
ja mentalem na 18lvl siedze juz 7 h z rekawica zlodzieja i mam tylko 2x kozy i jesionka a z tego co wiem riby tam nie leca ;]

Lecą na 101%

Po prostu farta nie masz.

Opublikowano

Mam pytanie czy aby napewno 15-20 lv? nie za duży? mi osobiscie na 9lv w godzine 2 fms i nic wiecej , zapomnialem oddac exp i mi sie juz niechce dropic:P , a i kiedy bardziej dropia 9-11 lv czy 15-20lv?

Opublikowano

JA cały dzien przesiedziałem i lecą riby FMSy kozy jesionki antyki z rękawicą oczywiscie i miałem całe eq jak pisałem miałem 17lvl najlepiej 16-17 według mnie to jest najlepszy drop ;]

Opublikowano

bez rekawicy cos dropnie?? bo siedzalem tam i nic

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...