Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FreeBuild][24/7][NO-WL][1.3.2][Używki] SpeedCraft

Ray1902

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up Zreportowany za spam.

Wszystkie prace ukończone, za 10 minut otwieramy.

Na szybko informacje:

/warps - lista warpów.

Na spawnie jest mapa surowcowa, tam zbieramy itemy.

Opublikowano

Polecam Serwer - h3h3 Jako 1 na serwerze wykopałem diament i dostałem działkę :) Serwer polecam bo:

-Ogar Administracja

-anty "iks rej"

FANTSTYCZNA ATMOSFERA

Zapraszam: IceLaysPL :)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Witam wszystkich! Bardzo polecam ten serwer, gdyż jest on wspierany przez samego BR3ND'a, dzięki któremu możemy bawić się (grać) po polsku. Większość plugin-ów jest spolszczone, co ułatwia grę i administratorom w ogarnięciu danej komendy. Serwer nie należy do szybko padających się serwerów, dzięki temu mamy 100% gwarancję, że nasze domki nie zostaną zrównane z ziemią.

Administracja jest bardzo miła ( są wyjątki, ale to szczegół i w niektórych przypadkach). Na serwerze możemy także zarabiać pieniądze za grę! Jest to dodatkowa kasa! :D

Ogólnie polecam ten serwer i będzie Nam niezmiernie miło, jak zagracie :)

Pozdrawiam, Sir_Percio.

Opublikowano

Witam, niecałą godzinę temu wszedłem na serwer.

Pierwsze co przykuło moją uwagę była mapa surowcowa, na prawdę ładnie wygląda :) ( chodzi mi o spawn.)

Poza tym komunikacja. Administrator odpowiada, tak samo jak moderatorzy i inne rangi.

Eventy ( od startu serwera były już 3 "eventy" z nagrodami, do tej pory jeszcze nie ma wygranych :) )

Działki mają odpowiednią cenę, nie trzeba siedzieć cały czas na grze by cokolwiek zdobyć.( 5000 Doolów -- Tak chyba nazywa się waluta na tym serwerze.)

Jest bank w którym co MINUTĘ! dostajemy 5 dolarów. ( Co daje 300dolarów na 1h.)

I oczywiście przeróżne konstrukcję, od parkurów po masarnie(swiniarnie) :)..

Zapraszam na serwer, polecam wszystkim :)

Opublikowano

Dziękujemy za dobre opinie :) Event parkour trwa 24/7 i zawsze dostaje się nagrody. Jeśli nie ma żadnego administratora na serwerze wystarczy zrobić ss i wysłać kiedy któryś człowiek z team'u przyjdzie na serwer.

Opublikowano

Serwer polecam bo :

- Fajne miasto

- Mapka surowcowa z fajnymi tunelami

- ogarnięte pluginy

- I oczywiscie BR3ND urzęduje w pliczkach wiec nie ma sie o co martwic

Pozdro. Maszko

Opublikowano

Serwer fajny polecam serdecznie.

Mając 14 lat grałem 3 godziny bez nudy pisząc z miłymi ludźmi, administracją i kopiąc węgiel w kopalni.

Zapraszam, mój nick: DziarnosHD. Zawsze mogę ci pomóc :)

Opublikowano

Kolejny fb jak zawsze - zaczynają mnie nudzić takie serwy

Kolejny FB? Zauważ, że w publikacjach jest teraz 90% serwerów samych survival, mało jest porządnych freebuildów.

Opublikowano

Skąd ty się urwałeś ? Na 1.8 było tyle tego chłamu (FB), że nie można było się opamiętać. I na wszystkich to samo -nabij kasę z jobsow, kup dom, zainstaluj x-raya i dalej po diaxy. Potem ? Lecisz na inny serwer robić to samo. Zauważ że 70% survi to factions z możliwością tworzenia WŁASNYCH gildii. Rezultat ? Po 2 miesiącach gry 100 frakcji, 80 jednosobówek i większość tych jednosobówek już nie gra. A do pierwszej gildii na serwie dostać się nie można, dominuje i tyle zabawy. A na Speedcraft jakieś dziwne cofki - byłem na otwarciu serwa (masa eventów) no i rezultacie dostałem miecz diax z 30 lvl. Enchant był (sharpness 4). Włożyłem go do skrzynki (na mojej działce), a dzisaj wchodzę i bum - skrzynki nie ma. Do admina pisałem, pierwszy raz mnie zignorował, a później kick.

Serwa nie polecam

Opublikowano

Nie było żadnych cofek, nie jest tak na każdym serwerze. U nas msz wiele atrakcji, możesz rozegrać mobarene, spleefa, zbudować coś na zlecenie administracji, otrzymać większą działkę.

Dodatkowo niedługo będzie survival games, także u nas się nie znudzisz. Dodatkowo x-ray nie działa, co do frakcji to się zgadzam. Zauważ, że gdy 20 osób spamuje jednej osobie to nie da się w sekunde każdemu odpisać.

Staramy się jak najlepiej dla graczy, jednakże mogłeś zostać wyrzucony za capslock, przykładowo administrator odpowiada innej osobie lub jej pomaga a Ty cały czas spamujesz capslockiem ,,ADMIN''.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...