Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z pbdo-bot nie kasujcie prosze

zuski12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze jest to banalne ale ten bot jest ciezki w ustawieniach jakis filmik

,,jak wgrac -task- jago go ustawic tylko to mnie interesuje juz sie mecze z tym 2 dzien

mam nowa wersje bota ,, task tez mam v2 bot _1_3_0_69 mam nowe konta na forum i nic

tylko my pijawy psujemy wszystko ale pomoc zawsze mile widziana :rolleyes:

Opublikowano

Raz że to nie ten dział a dwa że wogóle nic nie rozumiem z twojej wypowiedzi. Napisz to w ogarnięty sposób. Nie umiesz zrobić czy wgrać tego taska. Jak wgrać to po prostu zaznaczasz co ma robić bot. potem klikasz Transform into task i zapisujesz a następnie odpalasz. Będę miał czas to zrobię dzisiaj tuta. Ale jak coś to pisz na PW.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Siemka na początku też miałem z tym problem ale jest taki o to filmik gdzie dokładnie wszystko jest pokazane jak wgrać i zrobić taska :) O to link:

http://www.youtube.com/watch?v=fH08eWKhBhY

Liczę na lajki :)

Opublikowano

Po 1 . gdy masz frameworka, 4.0 zaaktualizowanego podczas uruchomienia bota musisz wpisać dane z forum w login i password, wpisujesz ok.

Po 2. Powiększasz okno gdy, masz na górnym lewym oknie 3 paseczki, ciśnij na środkową strzałkę, z środka, masz tam add account i dodajesz konto, wpisujesz login, hasło serwer i klikasz OK.

Po 3 . Najeżdzasz na konto dodane i ciskasz to samo co wcześniej tylko tam na dole zamiast add account jest edit, coś tam. Ciskasz tam i otwiera Ci się folder Tasks w twoim bocie i szukasz swojego tasku którego dodałeś. Jeśli nie dodałeś pobierz Task creatora v2.1 ta co jest wyżej nie ta na dole, bo v2.1 jest lepsza dajesz do głównego i ustawiasz sobie taska, nazywasz go, i potem dajesz edit account i wybierasz tego taska gdzie dodałeś go poprzednio w folderze tasks

Uwaga. Podczas 1 uruchomienia swojego konta na bocie, nie będziesz mógł go odpalić ponieważ będzie info że twoje konto na forum nie jest jeszcze nieaktywne poczekaj po tym 12h. i zaloguj się po tym czasie, i wtedy masz licke 1h są sposoby na darmowego bota.

Liczę na lajk tak trollem jestem i pijawka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...