Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Rekrutacja do klanu :)

Jerzyk321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chodzi też o to czy masz dobry głos.Chodzi o to, że ludzie którzy mają po 35 lat słabo dogadują się właśnie z ludzmi którzy maja po 12-15.Mają inne tematy itp. chodzi o to, że młodzi ludzie mają specyficzne tematy i zachowania które denerwują starszych i nie mówcie, że nie bo mieliśmy kilka ludzi po 13 lat(ok. 10) i został tylko jeden więc dlatego nie przyjmujemy od 18 lat :)

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jerzyk321 bardzo dobrze mówi różnica wieku jest zbyt duża po prostu nie da się tak dogadać, czasem trafi się ogarnięty nastolatek z którym da się pogadać, u mnie w klanie jest większość osób po +18 ale średnio to 16-20, ja należę do tych osób którzy potrafią się dogadać i z starszymi i z młodszymi (ale bardziej wole pogadać z starszymi osobami niż z młodszymi, nie wiem jakoś już tak mam że jestem bardziej poważny od innych.)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

.::Madvied::. Moim zdaniem lepiej dmuchać na zimne i nie przyjmować.Rozumiem ktoś ma 16 lat i jakąś wiedzę o świecie ale jednak ta różnica z mojego doświadczenia to przepaść chodzi mi tu o różnicę miedzy 12 lat a 17 dajmy na to.Dorośniesz to zrozumiesz :)

Opublikowano

Jerzyk321 Możesz zrobić tak że przyjmiesz kogoś na okres próbny lub jakąś rozmowę kwalifikacyjną, no ale jakieś minimum musi być np. lat 14 lub 15. Bo dziecka w wieku 10 lat to też bym nie przyjął.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak my robimy to non stop :).Lecz większość ludzi poniżej 15 lat odpada już na etapie rozmowy:).Nie oficjalna granica to jednak to 16 lat bo jak już napisałem nie liczy się tylko wiek lecz również inne rzeczy :)

Opublikowano

@Up

Ja nie chce do klanu bo mam już swój do którego się przyzwyczaiłem, wszystkich znam łatwo się dogadujemy itd.

Tylko się go pytam czy wnioskując po moich wypowiedziach przyjął by mnie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Up

Dobrze zgadłeś ;) Lat mam 15, a potrafię się dogadać z osobami starszymi gdyż mam takich w klanie bardzo wiele. Zdarzają się osoby młode ale dojrzale i potrafiące się zachować jak dorośli (tak jak ja) lecz to są wyjątki.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Up

Dobrze zgadłeś ;) Lat mam 15, a potrafię się dogadać z osobami starszymi gdyż mam takich w klanie bardzo wiele. Zdarzają się osoby młode ale dojrzale i potrafiące się zachować jak dorośli (tak jak ja) lecz to są wyjątki.

Dystans do siebie. :)
Opublikowano

Mój nick adamed

Mam Tiger P, Tiger, IS-8, IS-4 i w poniedziałek kupuje T-34 (XI tier). Najlepiej będzie jak zobaczycie moje statystyki ;d

Opublikowano

Mój nick adamed

Mam Tiger P, Tiger, IS-8, IS-4 i w poniedziałek kupuje T-34 (XI tier). Najlepiej będzie jak zobaczycie moje statystyki ;d

Chyba zaszła jakaś pomyłka, XI tier? T-34 jest na V tierze.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jeżeli szukacie kogoś jeszcze chętnie mogę pograć ;)

W garażu mam na razie s-51 (jakieś 6k do objecta), IS (20k do trójki), amx elc i 12t i t25/2

Nick: Grobile

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Może być ktoś początkujący Np ja mam Niszczyciela 4 poziomu zaraz piątego . ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...