Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamid-Games - Twoja sieć serwerów Minecraft. Jail - 1 w polsce. [06.08.2012] [Dedyk][24/7][Super Serwer][0 lagów!][0 bugów][Serwerowe TS3]

NBDS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

człowieku weź ogarnij.

Najpierw prosisz o ub a teraz obrażasz i myślisz że dostaniesz ub?..

Człowieku nie myśle ale to wy najpier banujecie na rok bez powodu potem banujecie ze admin ma zawsze racje to niewiem co wy kurwa odpierdalacie
Opublikowano

Na temat tumiza nie będę się wypowiadał bo nie wiem. Ale przekleństw nie ma , Nie wiem kiedy Ty grasz , bo ja jestem bardzo często i nikt wtedy nie bluźni.

Cześć.

Opublikowano

Czemu wszystkie serwery oprócz paintballa ciągle nie działają?!

Jail i Paintball działają bez przerw cały czas.

Cześć.

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na EVENT !!!

Około godziny 14 Mix !!!

Dzisiaj również na rozpoczęcie Roku szkolnego Event do wygrania Vip !!!

Cześć.

Opublikowano

Na czym bedzie ten event polegał?

2up

Za co ty bana dostałeś?

Dostałem bana najpier za rok za to ze mialem adma i bylem sam na serwerze i spamowalo mi okolo 40osob i budowalem nowe cele bo nie bylo to strefy dawalem a spamowali ze chca cele ale nie bylo a teraz jak zmienili mape mam ze admin ma zawsze racje WTF ????
Opublikowano

HAHA KURWA NIE ZGADNIECIE ZA CO MAM BANA ZA TO ZE KOLEGA MNIE POPROSIL ZEBYM WSZEDL NA INNEGO JAILA I ZA TO MAM BANA I ZABRANEGO ADMA JA PIERDOLE ZAJEBISCI JESTESCIE NO JA PIERDOLE GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...