Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamid-Games - Twoja sieć serwerów Minecraft. Jail - 1 w polsce. [06.08.2012] [Dedyk][24/7][Super Serwer][0 lagów!][0 bugów][Serwerowe TS3]

NBDS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dlugo serwer jest online? Umiera ? Czy ma to cos ?

Chetnie pomoge komus kreatywnemu w utrzymaniu ciekawego serwera gry (nie tylko MC)... Masz pomysl zglos sie do mnie .
Gotowe dzialajace serwery Gier - maja gwarancje Sponsoringu!!! , wystarczy ze udowodnisz popularnosc serwera pokazujac statystyki lub w inny sposób .
Placisz za serwer ? nie starczy ci na kolejny miesiac ? to wlasnie do mnie napisz .
Kontakt : sms : 512623706 mail : [email protected] i PM na forum.... forum oraz strona glowna www.woox.pl

Opublikowano

Ilu graczy w okresie 48h jest na serwie ?

Chetnie pomoge komus kreatywnemu w utrzymaniu ciekawego serwera gry (nie tylko MC)... Masz pomysl zglos sie do mnie .
Gotowe dzialajace serwery Gier - maja gwarancje Sponsoringu!!! , wystarczy ze udowodnisz popularnosc serwera pokazujac statystyki lub w inny sposób .
Placisz za serwer ? nie starczy ci na kolejny miesiac ? to wlasnie do mnie napisz .
Kontakt : sms : 512623706 mail : [email protected] i PM na forum.... forum oraz strona glowna www.woox.pl

Opublikowano

Czemu jest port ? 35 ... to wspoldzielona maszyna ?

Opublikowano

wszystkie serwery są na dedyku.

a czemu 35? nie wiem tak napisałem w ustawieniach:D

DLA NOCNYCH GRACZY EVENT SZMARAGDÓW NA JAIL ZAPRASZAMY!!

Opublikowano

Witam.

Chciałbym dostać Un-Bana na jailu, bana dostałem za to, że kopałem tunele, ale przysięgam, że już tego nie zrobię. Bardzo proszę o Un-Bana. Nick: Keesh

Opublikowano

bana dostałeś na 6h i chodzi o to że wykorzystywałeś bugi.

Jutro powstanie serwer SurvivalGames!

Więc mogę prosić o unban z 20h mineło a ja dalej mam ban a tak z innej beczki zabije kuzyna ;p

Opublikowano

Czy wy mnie ku**a kiedyś odbanujecie a nie Admin ma zawsze racje! P******o was weście troche pomyślcie a nie banujecie na rok potem admin ma zawsze racje a tak wgl. to prawie za nic mam bana tylko że nooby grają i tyle na ten temat

Opublikowano

Do PaintBalla Zostały dodane dwie nowe mapki !!!

Serdecznie zapraszam

Chcesz zrobić własną mapkę do PB i na niej grać ? Zbuduj ją wyślij mi SS's a zbudujesz ją u nas na serwerze !

Cześć.

Opublikowano

OGŁOSZENIE!!!

Dzisiaj (02.08.2012r.) w godzinach 18-20 na naszych serwerach będą odbywały się eventy z okacji końca wakacji:(

ZAPRASZAMY

Do wygrania będą diamenty,szmaragdy itemy enchantowane i wiele wiele innych rzeczy:)

Pozdrawiamy zespół Gamid-Games

Opublikowano

Serwer smierdzi gownem, admini zabijaja graczy i sie bawia, nikt tam prawie nie gra, ogolnie nie polecam tego syfu. Wlasnie sie dowiedzialem ze @UP ma zolte papiery.

Opublikowano

hah ty dzieciaku zamknij mordę i wypie. z tego tematu.

jedyne co umiesz to kraść pomysły,ściemniać i wku. ludzi.

nie mam zamiaru tracić czas na takiego dzieciaka jak ty.

dzięki za ref.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...