Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamid-Games - Twoja sieć serwerów Minecraft. Jail - 1 w polsce. [06.08.2012] [Dedyk][24/7][Super Serwer][0 lagów!][0 bugów][Serwerowe TS3]

NBDS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodam także że w planach (a raczej w połowie skonczone ) sa : FB i Mini Gierki (Plus prywatny rpg dla 6 osób w ktorym jestem)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Za co mam bana nick infryd za to ze napisalem chuj jebany do mreurufona bo mnie oszukal dalem mu 4.5k za diaxowy kilof enchantowany ktorego nie dostalem

Opublikowano

najpierw miałeś mute za słowa nie pomogło ban 3h znowu zaczełeś - 12h.

Zapraszam, MobArena znowu działa;)

Opublikowano

Czekalem az to tutaj wrzucisz ;D Pozdrawiam Po 20 minutach pisania poprawiales kazdy moj blad chociaz nie bylo ich wiele 2-4 moze ale ostrzegalem Cie abys tego nie robil robiles to dalej ; ) wkoncu dostales bana Pozdrawiam

Opublikowano

Oteq tu ja Seklik po 1. dlaczego mam bana na rok i za co WTF??? 2.Przywrucisz mnie do administracji?? 3.Przed chwilą kolega się spytał Cerat0ra za co mam bana a on na to bo ma wiec nwm!

Opublikowano

spamowal to mu tak odpisalem. Ja nie dałem bana to po co mnie się pytał?

NOWY SERWER GAMID-GAMES [PAINTBALL]

IP: 94.237.217.207:4

ZAPRASZAMY.!

Opublikowano

Wiesz dobrze za co wyleciales. Nie wiem czy cie przywroce . Zabardzo wyzywales serwer po rozstaniu sie z nami

Opublikowano

Juz wiem za co wtedy bana dostałem. Jaki ja głupi. Tyle czasu a ja dopiero ta wiadomosc na komorce zobaczylem.

Opublikowano

Wiesz dobrze za co wyleciales. Nie wiem czy cie przywroce . Zabardzo wyzywales serwer po rozstaniu sie z nami

Moze wiem za co wylecialem ale chce dalej grac bo bylo bardzo dobrze bo nie ma takiego 2jaila a nie bluzgalem serwera tylko mialem pretensje o to ze 1admin czyli ja bylem na 50osob i mi wszyscy pisali a potem skargi ze nie dalem tego i tamtego to co ja mialem zrobic co?
Opublikowano

Ja juz zrezygnowalem z posady takiej pol wlasciciela Cerat0r teraz robi wszystko ja mu tylko sponsoruje ; )

Opublikowano

Kilka nowości:P

Targi - dodane - /warp targi

Strefa G - dodane

Strefa H - w budowie;)

Do zrobienia:

Drop diamentów, złota itp z stone.

Zarabianie pieniędzy na zabiciu gracza i mobów.

Dodanie kasy za czas spędzony na serwerze.

Opublikowano

NBDS odbanujesz mnie i przywrucisz do administracji bo chcialbym dalec funkcjonowac na servie ale zeby nie bylo tak ze ja jestem sam na 40osob i znowu mnie wywalicie bo zle funkcjonuje ale to juz nie moja wina badz sam na servie i niech ci server spamuje

Opublikowano

Na serwerze Jail została dodana strefa H oraz z stone może nam wypaść diament,złoto,żelazo,szmaragd a z graczy diament!

Gdy będzie 50 online zrobimy event szmaragdów oraz inne eventy;)

będzie można wygrać ciekawe nagrody i łatwo zarobić

Opublikowano

Serw bardzo mi przypadł do gustu, rewelacja ^^ zrobiłem nawet mu reklamę:

Polecam!!!

@edit czemu na Jailu jest WL?

@edit2 na skyblocku wyskakuje mi error occured przy próbie stworzenia pierwszej wyspy. Robiłem reloga. Co jest?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...