Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Samochód do 800k

Syrians

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więc rs4 czy is350? Którym będę miał szansę z innymi kierowcami podczas wyścigu? Mam kilka profesjonalnych części więc od razu je włożę w ten samochód...

Opublikowano

Kupuj rs4 jeżeli masz wybrać z tych 2 autek. Audi nawet radzi sobie na wyścigach-jak ogarniesz hamulec i gaz, oraz sterowanie, to furka będzie wygrywać ;)

Dobra jest też na pościgi, więc kupuj te audi :D

@down

No niektórzy jeżdżą bezsensu od ściany do ściany więc wiesz. A audi trudno doprowadzić do posłuszeństwa :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

....jak ogarniesz hamulec i gaz, oraz sterowanie.....

No rozwalasz tym tekstem, a co jeszcze trzeba ogarnąć według Ciebie - Zanużenie?

eRmailBanner2.png

Opublikowano

A Clio które jest od dziś dostępne za ICG? Czy audi lepszym rozwiązaniem będzie?

Nie jeździłem audi ale clio w klasie c naprawdę nie daje szans przeciwnikom.

Opublikowano

Możesz go kupić, ale renault nie jest dobrym autem. Przeciętne osiągi i nawet dobre sterowanie. I jest dość lekki, więc na policję nie jest aż tak dobry, chyba, że umiesz dobrze manewrować. Ale do tego masz rs4 :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja po prostu proponuję Audi ja tak zaczynałem i wyszedłem na dobre.Po za tym podobno po 2 ostatnich Upa..Audi ma zwiększone osiągi.

Opublikowano

Tylko, że tego audi już nie ma do kupienia za IGC...chyba, że kupię sobie coś innego, bo teraz mam niecałe 800k...coś polecacie z C klasy? Audi TT RS Coupe? Supre? Skyline GR-R V-SPEC [R34]?

Opublikowano

Clio z D klasy jest, mam więcej gotówki teraz, więc mógłbym z C klasy już coś kupić nawet, co najlepszym wyborem z C będzie? Supra?

Opublikowano

Ja bym myślał o GT40. Trochę przekracza 800 tysięcy ale patrze się na staty innych wozów i wydaje się dobrym wyborem. Supra ma dużo słabsze staty ale tańsza.

Opublikowano

Co do tego to kompletnie nie wiem. Trzeba by skołować jakiś kalkulator albo coś, powyżej jakiej granicy wkracza na następną klasę. Jak dla mnie to chyba jest coś w stylu co 100 do ogólnego (mój lexus na 600+ ogólnych miał A, na 700+ już S, klasa C jest chyba od 400+ bo kolega ma)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...