Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żużel i wszystko co z nim związane

adix112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na forum są kibice żużlowi? Jak tak to jakiej drużyny??

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

no to już jest nas 2 można tak powiedzieć... Ciekawe czy i więcej..

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

To kurcze krucho cos krucho

1xbQbvo.png

Opublikowano

Oczywiście że znamy Polonię Piłę :)

1xbQbvo.png

Opublikowano

@Ravoner

Polonia powinna być w pierwszej lidze, no ale długi... teraz jest KŻ Victoria Piła

Kiedyś dawno temu Polonia w ekstra lidze rozstawiała po kątach, stare czasy lata 90 i początki 2000

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Polonia Piła, Rybnik te wszystkie kluby ze względu na bogatą tradycję powinny być w e-lidze

1xbQbvo.png

Opublikowano

Niezbyt interesuję się żużlem, ale jak już to ROW Rybnik :)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

ROW Rybnik jestem w szoku że tych kibiców tu jest najwięcej i oczywiście Falubaz no no :)

1xbQbvo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...