Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam razem z kolegami zalozylismy serwer testowy mc 20 slotow na 1.2.5 czy cos takiego wykupilismy i pojawilo sie 1.3.1 mielismy plugin anty x ray i anty czit ale usunelismy anty czit bo serw troche lagowal i bylo dobrze tylko ze serw gasnie a kolega twierdzi ze w konsoli nic nie ma podobny temat na ich forum byl bez odpowiedzi (forum porzucone) Dlatego szukamy nowego hostingu i po przeczytaniu kilku tematow chcialbym wyprobowac mineserv.eu i tu pytanie do was uciagnie serw z Orebfuscator ??Czy hostingi we Francji naprawde nie maja lagow ??Zastanawiam sie tez nad https://craftserve.pl/offers sa w cenie troche wiekszej niz nasz ycraft a duzo wiecej ram ;p

Opublikowano

ja polecam fiberhost

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

Na 20 slotów polecam mineserv.eu

Pisać w sprawię budowniczego

15 + / GG / skype epickie budowanie

Serwer 50 slotów więcej informacji na PW

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam mineservu, Oni lecą na kase, nie w jakość ... Emm. często ich serwery crashe mają, i przeciążone maszyny... Polecił bym ci fiberhost.pl. Bardzo fajny, host, sam posiadam tam i jestem zadowolony...

Opublikowano

Nie gadajcie glupot na mineserv mialem bardzo dlugo serwer i jakos nie bylo zadnych problemow

Ale bardziej polecam craftserv naprawde najlepszy hosting ale troche drogi

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Wybralismy mineserv.eu zobaczymy co będzie ;p

Ehh, źle wybrałeś. MineServ jest jednym z najgorszych hostingów, nieprzyjemny PA, wielkie problemy.

Sami tego doświadczycie, od siebie polecam zmiane na CraftServe - mają min. dwa razy więcej ramu w tej samej cenie, lepszy panel.

Opublikowano

Nie zartujmy craft,mine jedo wielkie badziewie i o tym nie na co dyskutowac , bierz na fiberhost.pl

Nie reklamujemy serwerów w sygnaturach + gif OFF.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

• Dobra ten ram 2 razy wiecej na zawsze czy na miech ? wczoraj przeszlismy na mineserv problemy byly drobne 24 h czesciowo z naszej winy ale wszystko zostalo zrobione i dziala pieknie swietny kontakt z administracja dzieki mozliwosci dogadania wszystkiego na ts mamy mape zwykla, surke, sg i oberfuscator i narazie dziala pieknie :)

• Moge prosic o liste tych 36 pluginow ??? bo az jestem ciekaw cos tam wcisnol

Opublikowano

fiberhost.pl (tani) zadowalająca jakość

zabijaka.pl ( drogi ) bardzo dobra jakość. Zalecane jednak jest kupowanie na tym hostingu serwerów Counter Strike

craftserve.pl (niezły) lecz drogi

mineserv.eu* Polecany lecz drogi

Ownserver.pl ( tani ) lecz jakość nie jest świecąca.

mojeserwery.pl * nie dokońca wiem czy jest w ofercie minecraft.

pukawka.pl zajebi* jakość w 100% na serwer wysokiej wagi.

76561198095440091.png

Opublikowano

Jak masz możliwość wzięcia na csrv.pl, to się nie zastanawiaj tylko bierz bo to najlepszy hosting w Polsce, ale ceny są niebagatelne ...

To fiberhost.pl też podobno nie jest zły, ale nie mogę tego potwierdzić.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...