Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kasa na 1lvlu

Fuel666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy tymi botami mozna nabijac kase na no juz chyba 2 czy 3 lvl mam, ustawilem i cos tam sprzedawalo rzekomo ale nadal mam 8k $

i mam jeszcze jedno pytanko czy mozna jakies wyscigi z komputerem, albo jakies z malymi lvlami ustawic zeby jakies czesci podropic?

Opublikowano

Tak możesz od 1 lvl nabijać a potem żeby ksa była to musisz zmienić kierowce a dokładnie wejsć do zmiany kierowcy i wybrać go jeszcze raz.Nie da się tak ustawić,trzeba samemi jezdzic i dropic.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

no tyle ze ustawilem sobie czesci za 30k bo nie mam jakis tanich jak na ssie widzialem, ze za 15k wszystko no i nic sie nie dzialo znaczy byl ruch, ze jakby sprzedawal czy cos, ale kasy nie dostalem nic nawet po zmianie kierowcy jak i relogu, moze mi ktos to jakos opisac co zle robie?

Opublikowano

Jeżeli kasy Ci nie nabijało podczas sprzedawania do dobrze bo po restarcie ma byc kasa no ale kezelo Ci nie działa to coś nie tak.Jeżeli robisz według instrukcji to musi działac.

Opublikowano

no wlasnie teraz jeszcze ustawilem skill hacka, przesunalem 1 skilla tam na lewo i wlaczylem bota, potem nie moge gry zapisac wiec wzialem anuluj a nastepnie zmienilem kierowce, lecz kasy tez nie dodalo.

Opublikowano

W sensie ze ma byc tylko cos takiego?

90380381809926171588.jpg

kiedy potem wlaczam skill bota to cofa i wychodzi do gry, juz mi sie w glowie myli od tego wszystkiego

mozecie mi napisac co robie zle?

@down

zglosilem Cie, Ty tez pewnie kiedys zaczynales i nie wiedziales jak ustawic wiec teraz mi tutaj nie wklejaj memow.

Opublikowano

@ UP

A umiesz czytać? widocznie nie skoro nawet dobrze nie sprawdziłeś..

Proponuje abyś najpierw sprawdzał krok po kroczku TuT z botem a potem zakładał nie potrzebne tematy.. ale po co lepiej nic nie czytać pobrać program a niech jakiś noob za cb to zrobi...

ja osobiście nie miałem problemu,dlaczego? BO PRZECZYTAŁEM DOKŁADNIE

czytanie ze zrozumieniem się kłania :)

Pozdro

Tu była fajna sygna ale mi hosting wygasł ;/

Opublikowano

Pierwsza sprawa to taka że nie masz zainstalowanych skilli wiec nie ma sie co dziwic że nie działa.Po drugie musisz zainstalowac skille a potem przeciagnąc je na prawy dolny róg by sprzedać

Opublikowano

A dokładniej

musi wsadzić skille do auta

odpalić FTW wcisnąć "F1" i "F3" wyjść i wejść do kryjówki,następnie odpalić skill bota kliknąć ok... gdy bot sprzeda skill wyskoczy okienko wybierz tam ile razy ma sprzedać skille i "GO"

Opublikowano

Nie wiedzialem ze trzeba skille wsadzic, no coz dopiero zaczalem grac i wiecie jak to jest ;p

Zaaraz sie z tym pobawie tylko mam pytanie: gdy juz wsadzilem ten skill co mialem chce kliknac zakonczono tuning i klikam zapisz to wyskakuje "wystapil nieznany błąd" jest jakas rada zeby zapisac ten skill czy nie wiem co?

Opublikowano

taak jest. masz jakiego skypa albo GG to ci na spokojnie to wytłumcze raz na zawsze?

Postaram sie to przedstawić w paru krokach

1.Włącz NFS bez FTW

2.Włąncz tryb okienkowy i 800x600

3.Wejdz do kryjówki

4.Włóż do auta skille

5.Przejdz do głównej strony Kryjówki

6.odpal FTW wcisnij F1 i F3

7.wyjdź z kryjówki i wejdź do niej

8.jesli masz carrere GT nic nie ruszaj w NFS

9.odpal Skillbot'a nacisnij "OK"

10.Bot teraz zacznie ruszać twoją myszką grze i sprzeda wszystkie częsci po tej czynności{..}

11.{..} ci okienko z wyborem ile razy bot masz sprzedać skille,po wpisaniu nacisnij "GO" i podziwiaj :)

12.gdy bot zakończy wyskoczy ci okienko z info ze skończył :)

13.Do kryjówki>anuluj wszystkie

14.zmień kierowce i spowrotem na tego samego kierwoce

15.wydawaj do woli :)

PS: sorka za niektóre błedy ort ale szybko pisze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...