Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]PBDO bot -.-!

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ok, link podałaś, ale widzisz nie mogę z niego skorzystać... Na tym kończy się twoja pomoc? Masz wędkę i radź sobie sam?

A co, bez marchewki kończy się Twoje pole manewru? Na tym polega rozwijanie się - to i tak dobrze, że czasem nas ktoś wędką obdaruje. Najczęściej zaczynami z niczym. Ale nie musisz być mi wdzięczny, robię to bezinteresownie, bo sama moja obecność tutaj oparta jest na założeniu, że powinnam oddać przynajmniej tyle samo pomocy ile jej uzyskałam.

Nie interesuję mnie w jaki sposób korzystasz z oprogramowania. Dla mnie, naturalnym jest, że mam licencję i mam nieograniczony dostep źródeł wiedzy na tejże stronie. Nie muszę się zastanawiac, czy ktoś ma dostęp, czy nie - bo dla mnie oczywistym jest, że każdy kto uzywa programu, ten dostep ma.

Pozdrawiam, Katarzyna.

Opublikowano

A co, bez marchewki kończy się Twoje pole manewru? Na tym polega rozwijanie się - to i tak dobrze, że czasem nas ktoś wędką obdaruje. Najczęściej zaczynami z niczym. Ale nie musisz być mi wdzięczny, robię to bezinteresownie, bo sama moja obecność tutaj oparta jest na założeniu, że powinnam oddać przynajmniej tyle samo pomocy ile jej uzyskałam.

Nie interesuję mnie w jaki sposób korzystasz z oprogramowania. Dla mnie, naturalnym jest, że mam licencję i mam nieograniczony dostep źródeł wiedzy na tejże stronie. Nie muszę się zastanawiac, czy ktoś ma dostęp, czy nie - bo dla mnie oczywistym jest, że każdy kto uzywa programu, ten dostep ma.

Pozdrawiam, Katarzyna.

no tak ale jak wiesz dużo osób używa PBDO bota bez licencji więc mogłabyś poświęcić kolejne 10 sek żeby wkleić tutaj post, w którym wyjaśniony jest problem

Opublikowano

Nie wiem, czy to dobre miejsce aby pisać o moralność i szacunku do czyjejś pracy... Nie wiem, czy ktokolwiek tutaj kieruje się podobnymi kryteriami w życiu. Dlatego w tym poście głosu już nie zabiorę.

Pozdrawiam, Katarzyna.

Opublikowano

Nie wiem, czy to dobre miejsce aby pisać o moralność i szacunku do czyjejś pracy... Nie wiem, czy ktokolwiek tutaj kieruje się podobnymi kryteriami w życiu. Dlatego w tym poście głosu już nie zabiorę.

Pozdrawiam, Katarzyna.

A Ty masz jakiś szacunek do cudzej pracy? Okradasz BP, więc dlaczego my nie możemy okradać zarazem twórców PBDO-Bota? Jesteś taką samą hipokrytką jak my wszyscy. Już nawet nie proszę o podanie tego rozwiązania bo nie musisz go wklejać nawet z powodu zwykłego widzi-mi-sie, ale nie pisz nawet na tym forum słowa 'moralność' bo ona TUTAJ na pewno nie występuje...

Uważasz mnie za debila? Wolny rynek jest chory, to prawda <-- Twój post może i wyrwany z kontekstu, ale sama z niego wyciągnij wnioski.

Opublikowano

A Ty masz jakiś szacunek do cudzej pracy? Okradasz BP, więc dlaczego my nie możemy okradać zarazem twórców PBDO-Bota? Jesteś taką samą hipokrytką jak my wszyscy. Już nawet nie proszę o podanie tego rozwiązania bo nie musisz go wklejać nawet z powodu zwykłego widzi-mi-sie, ale nie pisz nawet na tym forum słowa 'moralność' bo ona TUTAJ na pewno nie występuje...

zamknij sie już

ktoś zna odp jak nie to niech nie pisze

Opublikowano

Ja się dziwię Katarzynie że wgl z niektórymi tutaj dyskutowała...

kolejny do spamu! zapraszam do innego tematu żeby sobie podyskutować

jak już mówiłem ZAMKNĄĆ się jesli nie chcecie pomoóc a nie nabijacie posty

Opublikowano

A wiesz w ogóle co to za forum, to na którym siedzimy? KURWA to jest forum dot. cracków, bocenia i ogólnie niesprawiedliwego grania! Tutaj nie ma dylematów typu "ooo... on nie ma licencji, złodziej..." jeśli kapujesz i jesteś jak kamieniarz to wypierdalaj...

Jeśli ktoś ma pełny dostęp do tego forum to proszę o pomoc.

//ej ej ej, tylko bez wyzwisk

W czym problem chłopcze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...