Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]PBDO bot -.-!

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio ciągle problemy z tym botem -.-

tym razem problem z wrotami a dokładnie epsilon, afla i gamma!

wszystkie te wrota robie PBDO botem

używam własnych tasków i tych początkowych i oba to samo robią: zaczynam robić wrota po jakims czasie nadal kręce npc, ciągne je po mapie, statek zachowuje sie normalnie tylko do ich nie strzela! poprostu są takie same ruchy jak normalnie tylko npc nie dostają dmg

tak jest w taska które samz robiłem i tez w tych które mamy od początku

Opublikowano

Nie ustawiłeś czasem zbyt dużej odległości?

brak laseru, sprawdź to, postaram sie pomóc.

96410579380205369906.png

PKT RANGI :

GE1 : 1.4XX.XXX

CZE3 : 1.1XX.XXX

GER1 : 800.XXX

Opublikowano

A wystarczy czytać oficjalne wiadomości....

Pozdrawiam, Katarzyna.

Skoro znasz odpowiedź to ją przybliż a nie bawisz sie w jakieś łamigłówki...

Opublikowano

Dam lajka każdemu, kto udowodni mi, że 21 wiek nie jest:

- powrotem do pisma obrazkowego - słowo pisane okazuje się za trudne

- ogólnym zdebilowaceniem

- ogólnym lenistwem i niechemisieniem

Do Pana powyżej: czy logika nie podpowiada Ci, że jeśli masz problem to najlepiej udać się do źródła aby poznać odpowiedź? Moim zdaniem to pierwsze, co należy zrobić.

Skoro znam odpowiedź, to znaczy że jest ona ogólnodostepna a więc tak samo ja jak i Ty mamy mozliwość ją poznać. Jeśli Tobie się nie chce, to mnie się musi chcieć? ;)

Nie :)

Wszyscy chcą wszystkiego na już, szybko a najlepiej nie robiąc absolutnie nic. Jesteście leniami w dużej części a spora grupa osób jest tak głupia, że aż szkoda się na ten temat rozwodzić. Zamiast szukać odpowiedzi na własny rachunek, posiłkujecie się czyjąś pracą i chęciami. Wierzycie we wszystko co piszą inni bo Wam nie chce się poszukać - dlatego nie wiecie nic, bo jak można opierać swoją wiedzę na zdaniu innych?

Gratuluję :)

Jeśli ktoś mnie prosi o pomoc przy tasku, bo nie zna jakiejś funkcji, chętnie pomoge, bo kwestie techniczne potrzebują czasu aby je rozgryźć. Ale jeśli ktoś pyta gdzie można pobrać taski, gdzie można pobrać bota, gdzie kliknąc, co nacisnąć - ludzie, mamy internet!! :) Mamy przeglądarki, mamy skarbnicę wiedzy za free, trzeba tylko po nią sięgnąć ;) Odstawić na chwilkę memy, skroty i spróbować pomyśleć jak człowiek, powoli... pomyśleć... ok? ;)

Pozdrawiam, Katarzyna.

Opublikowano

Do Pana powyżej: czy logika nie podpowiada Ci, że jeśli masz problem to najlepiej udać się do źródła aby poznać odpowiedź? Moim zdaniem to pierwsze, co należy zrobić.

Skoro znam odpowiedź, to znaczy że jest ona ogólnodostepna a więc tak samo ja jak i Ty mamy mozliwość ją poznać. Jeśli Tobie się nie chce, to mnie się musi chcieć? ;)

Wszyscy chcą wszystkiego na już, szybko a najlepiej nie robiąc absolutnie nic. Jesteście leniami w dużej części a spora grupa osób jest tak głupia, że aż szkoda się na ten temat rozwodzić. Zamiast szukać odpowiedzi na własny rachunek, posiłkujecie się czyjąś pracą i chęciami. Wierzycie we wszystko co piszą inni bo Wam nie chce się poszukać - dlatego nie wiecie nic, bo jak można opierać swoją wiedzę na zdaniu innych?

Jeśli ktoś mnie prosi o pomoc przy tasku, bo nie zna jakiejś funkcji, chętnie pomoge, bo kwestie techniczne potrzebują czasu aby je rozgryźć. Ale jeśli ktoś pyta gdzie można pobrać taski, gdzie można pobrać bota, gdzie kliknąc, co nacisnąć - ludzie, mamy internet!! :) Mamy przeglądarki, mamy skarbnicę wiedzy za free, trzeba tylko po nią sięgnąć ;) Odstawić na chwilkę memy, skroty i spróbować pomyśleć jak człowiek, powoli... pomyśleć... ok? ;)

Pozdrawiam, Katarzyna.

Widzisz... Wszedłem od razu po pierwszym twoim poście w tym temacie na forum PBDO-Bota, nie jestem obeznany z tamtejszego forum, szukam - pierwsze co to topic dot. nowości w PBDO-Bocie i tam nic nie pisze o tym błędzie, a już na pewno nie pisze jak go naprawić...

Opublikowano

Pozdrawiam, Katarzyna.

tak tak tylko, że to forum na którym właśnie o to chodzi żeby sobie pomagać, a nie wygłaszać przemówienia i wypisywać swoje poglądy.... znasz sposób na ten problem to go podaj, bo po to jest to forum

Opublikowano

tak tak tylko, że to forum na którym właśnie o to chodzi żeby sobie pomagać, a nie wygłaszać przemówienia i wypisywać swoje poglądy.... znasz sposób na ten problem to go podaj, bo po to jest to forum

pl.wikipedia.org/wiki/Forum_dyskusyjne

Wydaje mi sie, że pomogłam wszystkim poprzednim postem. Jesli nadal ktoś uważa, że nie udzieliłam mu pomocy, wydaje się być przypadkiem nie do odratowania :)

Pozdrawiam, Katarzyna.

Opublikowano

pl.wikipedia.org/wiki/Forum_dyskusyjne

Wydaje mi sie, że pomogłam wszystkim poprzednim postem. Jesli nadal ktoś uważa, że nie udzieliłam mu pomocy, wydaje się być przypadkiem nie do odratowania :)

Pozdrawiam, Katarzyna.

dla mnie to teraz nabijasz posty

umiesz rozwiązać problem napisz prosto z mostu co i jak, a jeśli chcesz pokazywać swoje poglądu załóż nowy temat, bo ten jak widzisz jest zaczęty od słowa "[Problem]" w którym szukam pomocy normalnie, prostej i skutecznej, a nie popisywania się, że umiejętnością pisania długich wypowiedzi

Opublikowano

Powtarzam. Swoją "długą wypowiedzią" pomogłam wszystkim.

Jesli nadal ktoś uważa, że nie została mu udzielona pomoc, powinien mocno się nad sobą zastanowić.

Zamiast nadal prosić o pomoc, zarzucać mi pisanie długich wywodów, już dawno miałbyś problem rozwiązany gdybyś tylko zastosował się do moich rad.

Pozdrawiam, Katarzyna.

Opublikowano

Robiłam dzisiaj znajomemu wrota. Okazało się, że coś nie działa. Nie bije, za duży dystans, etc.

Przez myśl przeszedł mi SZATAŃSKI POMYSŁ! Zajrzę na stronę bota!!

Wiedziałam, że to ryzykowne, że wiąże się to z utratą energii, że będę miała wielki orzech do zgryzienia, twardy na dodatek.

Po 10 sekundach krwiożerczej walki ze samą sobą, z własnymi słabościami i z Waszym debilizmem, znalazłam link:

pbdo-bot.com/index.php?topic=6920.0

Pozdrawiam, Katarzyna

Opublikowano

Robiłam dzisiaj znajomemu wrota. Okazało się, że coś nie działa. Nie bije, za duży dystans, etc.

Przez myśl przeszedł mi SZATAŃSKI POMYSŁ! Zajrzę na stronę bota!!

Wiedziałam, że to ryzykowne, że wiąże się to z utratą energii, że będę miała wielki orzech do zgryzienia, twardy na dodatek.

Po 10 sekundach krwiożerczej walki ze samą sobą, z własnymi słabościami i z Waszym debilizmem, znalazłam link:

pbdo-bot.com/index.php?topic=6920.0

Pozdrawiam, Katarzyna

link nie działa (tak jestem zalogowany na forum PBDO bota)

Opublikowano

link nie działa albo nie mamy do niego dostępu, kur*a od razu tam wszedłem po tym jak napisałaś pierwszy post w tym temacie... Bo był dołączony do tematu z nowościami, ale nie mam tam dostępu!

Opublikowano

A wiesz w ogóle co to za forum, to na którym siedzimy? KURWA to jest forum dot. cracków, bocenia i ogólnie niesprawiedliwego grania! Tutaj nie ma dylematów typu "ooo... on nie ma licencji, złodziej..." jeśli kapujesz i jesteś jak kamieniarz to wypierdalaj...

Jeśli ktoś ma pełny dostęp do tego forum to proszę o pomoc.

//ej ej ej, tylko bez wyzwisk

Opublikowano

A wiesz w ogóle co to za forum, to na którym siedzimy? KURWA to jest forum dot. cracków, bocenia i ogólnie niesprawiedliwego grania! Tutaj nie ma dylematów typu "ooo... on nie ma licencji, złodziej..." jeśli kapujesz i jesteś jak kamieniarz to wypierdalaj...

Nikogo w ten sposób nie nazwałam ;)

I nie życzę sobie małolacie, abyś się w ten sposób do mnie odnosił.

Nie interesuje mnie, czy masz licencję, czy nie - to nie moja sprawa. To nie mój dylemat i nie mój problem - Ty masz problem, bo nie działa Ci orpogramowanie.

Szczekasz jak piesek a ja marnuję swój czas, aby między innymi Tobie pomóc.

Pozdrawiam, Katarzyna.

Opublikowano

Nikogo w ten sposób nie nazwałam ;)

I nie życzę sobie małolacie, abyś się w ten sposób do mnie odnosił.

Nie interesuje mnie, czy masz licencję, czy nie - to nie moja sprawa. To nie mój dylemat i nie mój problem - Ty masz problem, bo nie działa Ci orpogramowanie.

Szczekasz jak piesek a ja marnuję swój czas, aby między innymi Tobie pomóc.

Pozdrawiam, Katarzyna.

Więc do ch*ja po co się udzielasz!? Do tego jest właśnie forum dyskusyjne by pomagać m.in rozwiązywać problemy... To Ty masz problem bo pchasz się tam gdzie nie trzeba, nie chcesz pomóc to idź stąd.

Opublikowano

Więc do ch*ja po co się udzielasz!? Do tego jest właśnie forum dyskusyjne by pomagać m.in rozwiązywać problemy...

Powyżej wkleiłam między innymi Tobie link do pełnej definicji forum. Wyrażam swoją opinie, mam do tego prawo. Pomogłam, podając najpierw solucję na myslenie a nastepnie link do forum, gdzie opisany jest problem. Jesli uważasz, że Ci nie pomogłam, to - wróć do kilku moich postów wyżej.

Pozdrawiam, Katarzyna.

Opublikowano

Powyżej wkleiłam między innymi Tobie link do pełnej definicji forum. Wyrażam swoją opinie, mam do tego prawo. Pomogłam, podając najpierw solucję na myslenie a nastepnie link do forum, gdzie opisany jest problem. Jesli uważasz, że Ci nie pomogłam, to - wróć do kilku moich postów wyżej.

Pozdrawiam, Katarzyna.

No ok, link podałaś, ale widzisz nie mogę z niego skorzystać... Na tym kończy się twoja pomoc? Masz wędkę i radź sobie sam?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...