Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zmiana ustawień

Shevox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy w switchbot v3 by padmak, można by było zmienić miejsce w którym jest item do zmieniania śr? Admin serwera na którym gram zablokował pierwsze 5 okienek w ekwipunku i to uniemożliwia zmiane ;/ Widziałem wielu graczy z bs tylko nie wiem jak oni to zrobili.. Pomożecie?

Opublikowano

W tym od padmak nie mam pojecia ale w tym od kamermoda da sie\

Tam jak wybierasz bony to na koncu masz slot ;0

Czyli 2 miejsce w eq to slot 1 i tak dalej

@edit Kolega up

Hahahha taskerem zmieniac bony :D??????????????????????????

Opublikowano

Kamermod na tym serwie nie działa chyba ;/ Jest to serwer reinor.pl Mógłbyś mi podać link do downloadu kamermoda? Spróbuje jeszcze raz ;>

Opublikowano

Kamermod na tym serwie nie działa chyba ;/ Jest to serwer reinor.pl Mógłbyś mi podać link do downloadu kamermoda? Spróbuje jeszcze raz ;>

Tu masz link do strony: http://metin2mod.tk/

Podobno pierwsze 5 miejsc nie jest trudno odblokować (tak niektórzy piszą, chociaż ja osobiście nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić), a bs jak na tę chwilę działającego tam nie znajdziesz, ponieważ każda zmianka ma inne id więc musiałbyś co 20 zmianek wyłączać i włączać bs'a - to już bardziej opłaca się zmieniać je ręcznie. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...