Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie moge niszczyc na swoim serwerze minecraft !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, zakupiłem ostatnio na hostingu Craftserve.pl serwer Wooden, dobra wgrywam parę pluginów, daje sobie opa i kuzynowi i dobra zabieramy się za robotę, a tu gówno, nie możemy rozwalać... Plis pomóżcie, bez opa też nie mogę ani ja ani mój kuzyn, czytałem parę wątków już o takim samym problemie ale nic mi nie pomogło, może wy mi pomożecie :)

Z góry dzięki.

Opublikowano

Musisz kogoś poprosić żeby dał ci permissions ze swojego serwera i je wkleić ;)

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

A właśnie, jak tam się wkleja do tych plików ? Na przykład chce tam mape wgrać to jak to zrobić ? Bo robiłem już kiedyś z kuzynem mapę i chcemy ją teraz tu wrzucić na ten dedykowany ale nie wiem jak ! (Przypominam mam serwer na craftserve) Dajcie ktoś jakiś krótki poradnik ale na tej aktualnej wersji strony craftserve bo na yt same stare filmiki :/ Najważniejsze jest dla mnie żebyście mi pomogli zmienić żebym mógł niszczyć i żebym wgrał mapę.

Opublikowano

Powinieneś mieć baze danych (FTP) i tam sa wszystkie pliki, mapy, pluginy i wogóle.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Mapę wgrywasz do folderu World (jeśli jej nazwy nie zmieniałeś). Tam masz wszystkie pliki RC i te inne. A permisje piszesz w katalogu Permissions.yml. Ścieżka - root/plugins/PermissionsEX/permissions.yml.

Jeśli chcesz mogę porzucić ci gotowy plik Permissions, tylko podaj swój nick na swoim serwerze i kuzyna.

Opublikowano

A jak próbuje przenieść folder z tym worldem gdzie mam tą mapke co robiłem z kuzynem to następuje taki błąd:88236373279316961790.jpg

Wiem że wtedy wam dawałem screena z innym systemem windows i tak dalej ale przeszedłem na drugiego kompa xDD

Opublikowano

Aha i sorry że zadam takie może prostę pytanie ale, powie mi ktoś jak zrobić to żeby było /login i /register ? Może to dla was takie dziwne i robicie facepalmy ale jestem nowy w karierze robienia serwerów ;) jak ktoś może to niech powie jak zrobić żeby było login i register.

Ej no kurde wgrałem ten permissions i teraz przez to co wyłącze i włącze serwer wszystko co się zbuduje znika ! Jak to naprawić :(

Opublikowano

Skonfigurowałeś je według pluginów jakich masz na serwerze?

Plugin do rejestracji i logowania to xAuth.

Jest jeszcze AuthMe, ale go nie polecam. Podobno gracze tracą przez niego eq.

xAuth - plugin do rejestracji i logowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...