Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie build Sura BM

daxol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jakaś osoba która gra długo BM'kiem i zna sie na nim napisała by mi build dla sury BM tylko do pvp to ma być kosiarz na +70 (będę go expił moim WP więc nie dawajcie żadnego skila by ułatwić expienie) build potrzebuje do umiejętności oraz statusu.

Opublikowano

Nie. Do PVP jezeli masz dobre eq bo takie jest potrzebne do tego buildu :

Sferka -> Duszek -> Ochrona -> Duchowy Cios ( spowolnienie , nie raz ci dupe uratuje ) ->Mroczne -> Ogniste

Wbilem 70 lv i taki build pod PVP to kozak , ale sam nie expilem wiec bylo latwo :D

Opublikowano

Jak zaczynasz grę od zera to zacznij grać duszek-ochronka-kamien(kiedyś sferka), potem najmocniejszy z tych to mroczne uderzenie, ale te spowolnienie może pomóc bardzo :)

Opublikowano

od zera tzn? jestem w trakcie expienia bm'ka i póki co władowalem duszka na m1 wymaksowalem int i myśle nad wyborem jednego z waszych buildów.

ps juz 40 lvl do rana będzie 50 :)

Opublikowano

Tylko pvp ? Jak tak to staty full int, potem zręczność bo też daje kopa do skilli. Skille, duszek, sfera, mroczne i ochronka proponuje

Opublikowano

sferka->duch->ochronka->mroczne->ogniste

build statow

wit->int->zręczność

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Problem jest taki , ze jezeli bedziesz sam expil to bedzie ci chlolernie trudno. Musisz sobie wpasowac ten build ale jezeli expisz sam to w 100% musisz posiadac ochronke na M +

Opublikowano

Skile wg. mnie będzie najlepiej duszek --> ochronka --> sferka --> mroczne/ ogniste --> mroczne/ ogniste --> duchowy cios

Do PvP to bierzesz pierw mroczne, a uniwersalne czyli PvP/Wojny to ogniste, a potem mroczne uderzenie... ;)

Co do statów to jeśli chcesz lepszego kopa w skillach wybierz int --> zręka --> wit, jeśli kopa wyciągniesz z bonów to radzę wziąść int --> wit --> zręka, przyda się bardzo na wojnach, no i do PvP także... ;)

Opublikowano

2 int , 1 wit.

duch->strefka->ochronka->mroczne->ogniste

||OFICJALNY SPAMER MPCFORUM||

"Mam szacunek dla uczciwych , mam pogardę dla fałszywych".

"Twoja krytyka , mnie nie dotyka:)".

Opublikowano

dzięki wszystkim za pomoc :) prawdopodobnie wezmę Duszek=sferka=ochronka=mroczne uderzenie-duchowy. a co powiecie o statusie full int a potem 1:1 wit zr?

Opublikowano

dzięki wszystkim za pomoc :) prawdopodobnie wezmę Duszek=sferka=ochronka=mroczne uderzenie-duchowy. a co powiecie o statusie full int a potem 1:1 wit zr?

Full Int a potem 1:1 wit/zręka to moim zdaniem dobry pomysł... ;)

Opublikowano

Ja grałem na pl Surką osiągnełem akurat tylko 66poziom BM na Monastyrze i ja jechałem w inta pz 2;1

skille : Duch,ochronka Sfera , i nawet dobry byłem kładłem woja tak 75+

ci bym radził skille Duch,ochronka,sfera,Mroczne uderzenie .

2aak0sz.jpg
Opublikowano

sferka --> duch --> duchowy cios --> ogniste uderzenie -->mroczne --> ochronka

staty:

full int i hp, potem w siłe full, polecam jeszcze do pvp roski uzyc na kryt/wartosc ataku i kosa

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...