Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mega TuT: Wesołe miasteczko bug ze skrzynkami!

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

elegancko dziala tylko nie mialem czasu predzej napisac, a moze jest sposob na popodgladanie co wyskoczy z TS (sadzonek jak i stajennych) i jezlei sie nei podoba co wyrosnie to drzewko usunac i na nowo posadzic ? moze ktos juz to opanowal?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Your Current Flash player version is 11.7 debugger This Extension requires Flash player Debugger version 10.2.0 or higher (for Netscape-compatible browsers) Posiadam najowszą wersje Flashera i nie wiem w czym problem... pobierałem nawet starszę i nic nie pomaga

Opublikowano

Próbuj na starszej, czasem są z tym problemy.

ok spróbuję :)

Wszystko śmiga jak należy, na FP 11.7 nie zauważyłem adnych problemów.

A jaką masz przeglądarkę?

Edit: nic nadal nie działa na starszych, szkoda :( a nie ma bugów na koło farmerskie?? :P

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

wiem że już po fakcie i pewnie nikt nie zagląda, ale wyskoczył mi napis w zakładce flash :

Use Firebug's status bar icon to enable/disable all panels at once. Use each panel's tab menu for individual control. i nie mogę go włączyć :( pomocy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Your Current Flash player version is 11.8.800 not debugger This Extension requires Flash player Debugger version 11.1.0 or higher (for Netscape-compatible browsers). Nie wiem co mam zrobić próbowałem instalować starsze wersje ale wtedy wogóle farmerama mi się nie ładowała

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej,

Jeśli ktoś jest zainteresowany podaję link do szybkiego "bocenia" Renzo:

Renzo się skończyło - link usuwam.

W linku należy zmienić login i hasło farmy na swoje. Narzędzie używa jednego adresu IP do logowania kont (z tym wiąże się pewne ryzyko), jednak zostało ono już użyte z powodzeniem na kilku tysiącach farm i nikt bana nie dostał. ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A JA WAM POWIEM TYLKO TYLE

Jeśli zrobicie wszystko tak jak jest napisane nie ma bata żeby nie działało!!

ostatnie miasteczko było i znowu wyczyszczone a niestety już nic ciekawego tam nie miałem

na 4 komputerach robiłem i wszędzie działa więc poczytajcie i będzie działało

• 2 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

U mnie to samo co u kolegi wyżej. We wszystkich trzech jest coins. Marcelinho w co klikasz żeby pojawiło się key? Czy już po próbie na chybił trafił się pojawia?

Edit:

Faktycznie dopiero po losowym wybraniu skrzynki i oczywiście wygraniu monety pojawia się w innej skrzynce key_24. Chyba nasz sposób przestał działać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...