Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Nowy ciekawy serwer

_PsychoPl_

Czy chcieli byście zagrać na takim serwerze ?  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieli by?cie zagra? na takim serwerze ?

• tak
      7
    • nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Razem z kumplem mamy pomysł aby zrobić serwer trochę inngo niż wszystkie....

Na serwerze panowały by ogólne zasady RPG, lecz byłby to serwer z modami. A dokładniej z Tekkitem.

Dla tych którzy nie wiedzą co to Tekkit oto krótka definicja:

Tekkit jest wieloosobowa wersja wspaniałego Technic Mod Pack.Mod Tekkit wprowadzają zdumiewającą ilość opcji, aby zautomatyzować i industrializować swoje minecraftowe życie.

Serwer byłby bogaty w różnorakie rangi, jak:

Imigrant- Byłaby to podstawowa ranga na serwerze, aby "awansować" na inną gracz byłby zobowiązany złożyć pisemne podanie na forum.

Elektryk-Będzie on mógł tworzyć różnego rodzaju rzeczy związane z elektryką i je sprzedawać.

Sprzedawca-Będzie po prostu prowadził spożywczaka

Mieszkaniec- Zwykły obywatel.

No i dużo więcej które będą podane na stronie jak już serwer by powstał.

Gracz adekwatnie do rangi miałby możliwość założenia swojej własnej firmy z której czerpał by zyski.

Na serwerze znajdował by się teren do wydobywanie surowców.

Działki byłyby płatne.

Odbywały by się również aukcje na których gracze mogli by zakupić/sprzedać działkę/domek/firmę czy też najzwyczajniej w świecie przedmioty.

Myślimy, że była by włączona white lista aby ludzie na serwerze byli ogarnięci. Oczywiście wstęp mieli by gracze posiadający Premium jak i gracze którzy Premium nie posiadają.

I teraz pytanie do was.... Czy chcieli byście zagrać na takim serwerze ?

tCGj4L.png

Opublikowano

Fajnie by było pograć na takim serwerze trzeba było by zrobić dużą reklame 100slotowy serwer i zajebista zapowiedzi + dopracowac pluginy itd na serwie jesli to zrobicie dla mnie spoko bede maniaczyl tutaj :D

Co do WL 1 dzien zrobcie bez wl na test ile ludzi na start bedzie :P jesli bedzie 3/4 albo full na start mozecie zrobic wl Takie moje zdanie jest :D

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Pomysł fajny ;] jednak WL już nie koniecznie to wiąże się z dodawaniem osób itd [chyba że wprowadzicie rejestracje na WL poprzez www]

ps. Jeśli chcecie kogoś do budowy i tego typu rzeczy jestem do waszych usług ;]

(Jbc to mój profil na PM)

http://www.planetmin...ember/mcmagnus/

@down

Dodam jeszcze , że jestem całkiem dobry w komendach i innych rzeczach tego typu .

s4ElBud.png
Opublikowano
MrMagnus widzę, że budujesz ciekawie wiec jak prace nad serwerem ruszą, czuj się powołany do zespołu budowlanego. Lecz na razie nie wiemy nic w 100%, a o wynagrodzeniu dla CB pomyślimy jak będzie wszystko wiadome na 100%

tCGj4L.png

Opublikowano

Ja również bym zagrał.

Może tak jakiś wspólny projekt? Odezwij się na gg.

Opublikowano

Witam !

Mam propozycję stworzenia trailera dla serwera.

Moje ostatnio zrobione filmy mogę ci wysłać na pw jeżeli wyczyścisz trochę wiadomości (Ponieważ teraz nie można ci nic wysłać :P ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...