Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SingleBlock - przyjmij jedyne takie wyzwanie Multiplayer

tomash9966

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na serwer, polecam

90% nastolatków dostało by załamania nerwego gdyby Justin Biebier MIAŁ ZAMIAR SKOCZYĆ Z WIERZOWCA . Jeśli należysz do tych 10% osób które wzieły by krzesełko i popkorn siadło zaczeło wpierniczać popkorn i krzyczeć "Skacz Lamusie!!!" jak taK WKLEJ TO NA SWOJĄ SYGNATURE!

Opublikowano

lol. wszystko równo zerżnięte od huśka i blow'a. gratuluję kreatywności. w dodatku administracja, która nie odpowiada na pytania graczy i nie pomaga. serwer beznadziejny. nie polecam

Opublikowano

jest tak zerżnięte jak poprzednia mapa! pomysły sciągane od innych byle tylko się wybić. wykorzystujecie pomysły innych i myślicie, że nikt się nie zorientuje? robicie dobrze tylko graczom non-premium, którzy jarają się rzekomą "oryginalnością" serwera, bo nie wiedzą, że już ktoś ma to na innym serwerze. nie wiem co ludzie widzą w takich serwerach. to jest totalne dno! w sumie to by uszło, gdyby administracja była ogarnięta. same dzieci cieszą się rangami i gówno robią. nikt nie potrafi pomóc graczowi, bo stawiacie na masówkę! serwer jest jednym wielkim 0: 0 ogaru, 0 kreatywności, 0 oryginalności, 0 pomysłowości, 0 porządnej administracji jeszcze raz stanowczo odradzam!

Opublikowano

Po co wam taka administracja skoro i tak nikt nie pomaga graczom(oprócz Tomasha oczywiście).Nie polecam serwera okropne lagi.

Opublikowano

tak sobie teraz czytam posty... widzę, że pozytywne oceny i komentarze dają tylko członkowie administracji na serwerze. to jest żałosne. fajnie sobie dyrygujesz ludźmi.

Opublikowano

Dobra. No i co z tego? Nie muszę dyrygować ludźmi, aby oni pisali pozytywne oceny. Ja ich do tego nie zmuszam, sami znajdują temat i sami wystawiają ocenę, ponieważ SERWER IM SIĘ PODOBA. Wracając do oryginalnośći. Wymień mi 3 budynki, które są niby skopiowane od Huśka czy Blow'a.

Opublikowano

Eh serwer klapa, nie wiem czy w SkyBukkit jest opcja aby edytować wielkość wyspy, czy po prostu edytowaliście kod, ale to nie przejdzie. Po takich itemkach w skrzyni, to nie jest SingleBlock, bo odrazu mamy przy sobie na tyle bloków, aby zbudować wyspe ze SkyBlock'a. Okropne lagi nie pozwalają grać.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Człowieku. To ty masz lagi, bo jakoś nikt się nie skarży. Ogarnij najpierw internet, a potem dopiero wystawiaj oceny.

Opublikowano

Nie polecam wieczne kurwa lagi

Człowieku. To ty masz lagi, bo jakoś nikt się nie skarży. Ogarnij najpierw internet, a potem dopiero wystawiaj oceny.

To wejdz teraz czlowieku po restarcie wyspe na full odpicowana mi usunelo i diax set caly pozdro.

Opublikowano

NIE POLECAM TEGO SERWERA

Grałem sobie spokojnie przez pół dnia, aż tu nagle patrzę że z mojej wyspy została tylko woda, nic innego. Gdy już dobiłem się do administratora powiedział on że to TYLKO błąd w pluginie. Ciągle nadużywa się tam wulgaryzmów, głównie dlatego że gracze mają dość tego że administracja ma ich w dupie. Straciłem swój dobytek i nie będę tam grał. Serwer jest do bani, odradzam nawet wchodzić.

Opublikowano

Zapraszam na server. Przepraszamy za wczorajsze niedogodności, dzisiaj naprawiłem ten błąd który wczoraj nie pozwolił na zwykłą grę. Jeszcze raz przepraszam za niedogodności.

Opublikowano

Serwer do kitu ;/ Kupiłem na survivalu vipa miałem go 6 dni . Poczym zamienili serwer na Single block czekałem na vipa 5 dni . Dodali mi go . A i tak tam nie gram tylko gram na survivalu gdzie nie chca mi go dodać 11 zł poszło w d**e

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...