Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Reinor

Destruction°

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skad to mozesz wiedziec?

Kobieca intuicja. hahah.

Po prostu wiem, tyle. : P

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Cracovia idioto, chcesz przyszpanować czy co? Ludzie nie mają innego dostępu do info oprócz tego TEAMTU, więc proszę ucisz się ok?

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Serwer dostawał ataki z Chin i Turcji już przed startem serwera, więc kto mógłby teraz ddosować? Zapewne Ruskie, oni za wszystkim stoją. : D

@Up, próbowałeś u sury w dolinie?

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano
, mam łuk diabła +9 i dalej się niestety nie da upnąć.

w prezentacji wspominali cos o nowym eq i nawet bylo pare scrrenow ... to byl fake ?

Opublikowano

Mam nadzieje, że ludzi nie ubędzie miło się gra jak duuużo osób na serwie jest, mam też nadzieje, że serwer będzie lada chwila on i ustabilizują się lagi.

Szczerze mam dość tych jeb*** "ddos'ów" czy choć na jednym serwie da się normalnie pograć?.

Moderatora proszę o nie zamykanie tematu bo to jedyna dotychczasowa droga komunikacji na tym biednym serwie !!!

sygna.png

Opublikowano

Dobrze ze zalozylem ten temat ;ddd

Serwer 10/10

tylko jest mega lipa ze do 100lvla trzeba expic w grocie ;x

bo bez pdka z isu to troche ciezko ;x

DAWAJ LIKE, tylko jeden CLIK !

49762455098644588158.png

` Nie wiedziałem, że tak wyjdzie ...

Destruction ™

Opublikowano

Gdzie masz mapke od 90 ? Jest Smocza Dolina czy jak jej tam od 80lv, a tam są słabe mooby z początków av2.. to już wole na ziny lecieć. apropo, ma ktoś namiary na jakieś średnie lub troszke większe spoty zinów ? tak żeby archerem ogarnąć, nie bójcie się ogarniam dużo ale mój spot chyba lekko za mały jest :x

Teleport na mapę od 90lvl jest u czarnych jak się nie mylę jest za handlarze zbrojami. a w białasach nw ;x

Opublikowano

Mhmm, logowanie znowu padło z tego co na ts'ie mówią. ale w grze siedze :x Epików się u sury nie da robić, i nie ma żadnego wejścia na mapke 90 - nawet nie wiem czy taka istnieje.

Opublikowano

moim zdaniem serwer na prezentacji za baardzo byl ubarwiony. a w rzeczywistosci to FAKE.

;]]

Click Like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...