Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[100 Slotów] [8GB Ram] [Surv] [24/7] [Frakcje] iSquad - Wojny Gildii

Herwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Specyfikacja sprzętu:

8 GHz procesor

8192 MB RAM

60 GB Dysk SSD

5000 GB Transferu

99,9 % Uptime

Pluginy:

Na serwerze w chwilii obecnej jest zainstalownych 25 pluginów w tym parę autorskich (pisanych własnoręcznie), a w nich między innymi:

- Anty-relog

- Factions

- McMMO

- Nowe receptury craftingu

- Nowy drop z MOB'ów

- 100% Dropu expa.

- Fat Giants

- Craft Book

Oraz parę pluginów, które ułatwiają grę Vip'om!

- Dostęp do czapek

- Kolorowe tabliczki

- Dodatkowe miejsca w invetory

- Oraz dużo więcej!

Oczywiście jest wiele pluginów zabezpieczających/ułatwiających adminom pracę na serwerze jak: xAuth, WorldGuard etc.

Autorskie Skrypty:

Mamy też własnoręcznie napisane skrypty by szybko, samemu przez SMS kupić dla Siebie Vip'a lub UnBan'a!

:)

Opublikowano

Tak dużo ramu a tak mało slotów ? Ja na 1,2GB uciągnąłem 36 osób bez lagów ze sporą ilością pluginów. Na tyle ramu to spokojnie może pójść 200-300 slotów !

Poza tym na serwerze nie ma ŻADNYCH fajnych budowli, poprostu 0 !

Opublikowano

Tak dużo ramu a tak mało slotów ? Ja na 1,2GB uciągnąłem 36 osób bez lagów ze sporą ilością pluginów. Na tyle ramu to spokojnie może pójść 200-300 slotów !

Poza tym na serwerze nie ma ŻADNYCH fajnych budowli, poprostu 0 !

zajebi*ty jesteś to nie jest "pajacu" freebulding tylko gild war -.- + suvr

76561198017377310.png

Opublikowano

Bo po co na serwerze survival jakieś FAJNE budowle? ^.^ Masz spawn, NPC'ty, pare tablic, wieże, pomieszczenie handlowe, ender chesta i sekretny-dispenser. Po co Ci więcej?

Opublikowano

zajebi*ty jesteś to nie jest "pajacu" freebulding tylko gild war -.- + suvr

Mówiąc pajacu ośmieszasz się, to tak jakby powiedzieć "Miasto służy do mieszkania, nie budujmy tu żadnych sklepów !" budowle mają służyć jako dekoracja i podwyższać wartość serwera. Bo zbudowanie lipnego spawna to żaden wysiłek, nawet 10 letnie dziecko może sobie postawić taki serwer....

Opublikowano

Wiem, że to co powiedziałeś nie jest do mnie, ale ja nie priorytetuję jak ty - ładny spawn - dobry serwer, brzydki spawn - lipny serwer. Serwer oceń po administracji, CAŁEJ mapce, pluginach jak i samej rozgrywce. Pozdrawiam.

Opublikowano

bo najlepiej kupić maszynę, strzelić spawn, wgrać factions, i niech się kręci interes- nie polecam

Tak. Strzelić spawn, wgrać factions ORRAAZZZ.. 38 innych pluginów, parę napisanych przez nas samych, pozostałe pospalszczane i pokonfigurowane tak by się przyjemnie grało oraz konsola była wolna od [Warning]'ów. Dodatkowo napisane autorskie skrypty na automatyczne kupowanie vipa czy unbana. Najlepiej ocenić serwer po spawnie, a jakże.

Opublikowano

zrobienie nawet i byle jakiego serwera zajumuje duzo czasu bo wgrywanie pluginow itp ale to jest gild war to po co jakies fajne budowle ?! ludzie sami buduja sobie zamki a moze wobec ciebie mod/admin powinien budowac "ladne zamki" dla gildi ?!

76561198017377310.png

Opublikowano

Dziekujemy :D. Jest takze wgrany antycheat na wszystkie inne hacki jak latanie, speedhacki, nodusy, nie nodusy. :) Najlepsze są asy, które dostają bana i wchodzą na Ts3, ze chca unbana ze nie beda, my mowimy jak zrobia reklame, a oni to nie bo to nagle ch'jowy serwer bo dostali bana za hacki. :D Genius gonna gen.

W tym momencie wlasnie uwolniłem konsolę od błędów i jest wszystko czyste, skonfigurowane, spolszczone oraz zupdateowane. Obecnie wszystkie bugi zostały takze naprawione! :)

Opublikowano

Serwer zaczyna nabierać wiatr w żagle :) Dzisiaj jeżeli będzie 40 graczy postaramy się dla WAS wysmażyć jakiś EVENT !

ENJOY AND HAVE FUN !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...