Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy te rolki agresywne są dobre?

1409bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Jeśli nie znasz się na rolkach agresywnych, to stąd wyjdź. Szukam pomocy u tylko doświadczonych :) Otóż kupuję drugie rolki agresywne w moim życiu, umiem bardzo wiele (uczyłem się na rolkach Nills Extreme - szajs za 250 zł, rozwaliły się po 3 miesiącach). Teraz chcę kupić porządne, bardzo dobre rolki. Oto rolki które znalazłem:

http://www.hedonskate.com/p/rolki/usd/usd-realm-2012-czarne-10052?sortby=price&dir=asc&filter[35]=254&filter[35]=254

Czy te rolki są dobre? Co o nich sądzicie? Jeśli znaleźliście jakieś inne rolki do 450 zł to dajcie link w komentarzu.

Bardzo zależy mi na tych rolkach, więc wierzę w was :)

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Jeśli mają być do 450 zł to bierz właśnie te. USD to dobra firma, w dość rozsądnej cenie.

Ja jeżdżę a Razorsach Genesys 7.4 i szczerze polecam, tylko o wiele wyższa cena.

aqcu39P.png
Opublikowano

USD robi dobre rolki. Te raczej beda dobre na poczatek, ale ja polecam kupic cos uzywanego. Co prawda nie beda wygladac pieknie, ale mozna wylapac cos ciekawego za niska cene.

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...