Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Cena czołgu

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauwazylem ze im wiecej ma sie perkow u zalogi tym wyzsza cena jego sprzedaży i możecie powiedzieć jak wbije 1 perka to o ile podnosi sie wartość sprzedazy czołgu? bo IS sprzedam był go normalnie za 712k a tak moge go sprzedać za praiwe 800k

xxx

Opublikowano

Chyba to nie zwieksza ceny gdyz zaloga zostaje przeniesiona do koszar chyba ze odznaczymy ta opcje.

Cena wzrasta wraz z zamontowaniem nowego wyposazenia: wentylacja itp.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

To wtedy by bylo bez sensu bo zalogi nie sprzedajesz. Widocznie moze miales zamontowane stockowe moduly ktore zamieniles na lepsze - drozsze i tak sie zrobilo.

Opublikowano

Chodzi mi o dziala radia silniki a nie wentylacje itp. Np. na czolgu IS miales dzialko 85mm a po zamontowaniu 122mm cena czolgu wzrosla. Czy tak nie bylo?

Opublikowano

Nie tak nie było jak dałem perka naprawe dwóm załogantom to wtedy cena czołgu skoczyła.Ja nic nie montowałem no może silnik ale to było później

xxx

Opublikowano

Nie opłaca się dobrze wyszkolonej załogi upłynniać, co ci te 10/20k da? Wbicie 100% + perków znacznie więcej czasu zje. No i trochę powątpiewam w to "podnoszenie wartości za pereki", raczej o sprzedaż z/bez modułów chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...