Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VisualCraft[FreeBuild][Survival][Creative][DEDYK][10 slotów][1.3.2]

WindKing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma mojego konta, komenda /login nie działa. Zarejestrowałem się i serwer się rozłączył...

Edit: login przeszedł ale mojej działki w ogóle nie ma, a działka Zapali (stała przed moją) jest niezabudowana...

Ktoś zrobił włam na nasze konto w gamesol.pl przez co byliśmy zmuszeni wgrać kopie z przed 4 dni ...... Dla wszystkich tych którzy wtedy grali mamy 3 dniowego vipa !

Opublikowano

nie chcę Vipa, chcę moją działkę i mój domek!

Działkę możemy dać nową, ale kopia domku nie zachowała się ..... Nie przypuszczaliśmy, że ktoś włamie się na konto facebooka któregoś z nas i czytając nasze wiadomości prywatne zepsuje kompletnie server .....Możemy tylko pomóc w budowie, nic więcej ;(

Opublikowano

@UP

MCMMO USUNIĘTE Z SERWERA!

Właściciel - RetnaX - Od Tyłu XanteR ;D

Właściciel - Trenx95 - nie kojarze

Developer - Metonator - znam

Moderator - Minectaftk - Znam ;d

Moderator - 9altair9 - Znam

Moderator -Sebal - Znam

Moderator -JURANDER - Przyszły Moderator ;D

Skad MCK ZNASZ ;O! To ja a ja cie nie znam ;O

ReznowPL-Anonymouse-Administrator%20ProC

Opublikowano

Od dzisiaj do świata Creative może wejść każdy, jednak działki tam nadal pozostają dla rang Svip i Xtreme ;) Nadchodzą także codzienne eventy i nowa ranga płatna o nazwie Xtreme ! :D

Opublikowano

Witam,

Nie polecam tego serwera gdyż dostałem bana za nic.

Jednego dnia wchodzę i gram a drugiego bez jakichkolwiek wyjaśnień dostaje bana SS:

baniqo.png

Przez MCK = Minecraftk pewnie dostałem bana ale pewności nie mam, proszę o wywalenie go z administracji i o unban.

Za nic? To chyba jesteś śmieszny jak za nic. Opublikowałeś moje i minecraftka prywatne dane na forum serwera i jeszcze straszyłeś, że wstawisz moje zdjęcie z facebooka :P I to niby jest ban za nic? -.- Skąd wiem, że to ty? Bo spamowałeś z konta MonsterQPL z linkiem do tematu z moimi danymi i minecraftka (Tak, jego prywatne dane też opublikowałeś). Jeszcze jedno, dzięki tobie Minecraftk wyleciał z hukiem .... A ja zbanowałem ciebie i gdy zauważę choć jedno twoje multikonto, to nie podaruję .....Chciałem zintegrować Ekipę visualCraft na Facebooku, to Minecraftk oczywiście musiał nie wytrzymać i wypaplać tobie dane? Czy może mu specjalnie spamowałeś, by ujawnił? Co ja tobie w ogóle zrobiłem, że byłeś gotowy podać moje i minecraftka prywatne dane? Może się wytłumaczysz, zamiast oczerniać ten server, gdy sam nabroiłeś? Równie dobrze, można znaleźć i ciebie na facebooku i też się pobawić z tobą w publikowanie danych prywatnych, jeśli tego chcesz. Imię znam, lokalizację także ... więc co to za problem?

Edit : Tak się składa, że znalazłem twojego facebooka, jeśli ty się nie opanujesz opublikuję go tutaj.....NK także znalezione, a na nim twoje zdjęcie i numer telefonu. Coś jeszcze?

Pozdro. RetnaX

Opublikowano

Za nic? To chyba jesteś śmieszny jak za nic. Opublikowałeś moje i minecraftka prywatne dane na forum serwera i jeszcze straszyłeś, że wstawisz moje zdjęcie z facebooka :P I to niby jest ban za nic? -.- Skąd wiem, że to ty? Bo spamowałeś z konta MonsterQPL z linkiem do tematu z moimi danymi i minecraftka (Tak, jego prywatne dane też opublikowałeś). Jeszcze jedno, dzięki tobie Minecraftk wyleciał z hukiem .... A ja zbanowałem ciebie i gdy zauważę choć jedno twoje multikonto, to nie podaruję .....Chciałem zintegrować Ekipę visualCraft na Facebooku, to Minecraftk oczywiście musiał nie wytrzymać i wypaplać tobie dane? Czy może mu specjalnie spamowałeś, by ujawnił? Co ja tobie w ogóle zrobiłem, że byłeś gotowy podać moje i minecraftka prywatne dane? Może się wytłumaczysz, zamiast oczerniać ten server, gdy sam nabroiłeś? Równie dobrze, można znaleźć i ciebie na facebooku i też się pobawić z tobą w publikowanie danych prywatnych, jeśli tego chcesz. Imię znam, lokalizację także ... więc co to za problem?

Edit : Tak się składa, że znalazłem twojego facebooka, jeśli ty się nie opanujesz opublikuję go tutaj.....NK także znalezione, a na nim twoje zdjęcie i numer telefonu. Coś jeszcze?

Pozdro. RetnaX

Wisz mi chodziło tylko o to aby MCK wyleciał i tylko o to podałem twoje prywatne dane abyś go zbanował bo nawet nie wiesz co on mi zrobił.... Cofam to co powiedziałem i nie musisz mnie unbanowac. Przepraszam za ujawnienie twoich danych ale MCK nie żałuje. Zapraszam na ten serwer JEST ZAJEBISTY!

PS. Ta lokalizacja na Facebooku jest nie prawdziwa :P.

Opublikowano

Wisz mi chodziło tylko o to aby MCK wyleciał i tylko o to podałem twoje prywatne dane abyś go zbanował bo nawet nie wiesz co on mi zrobił.... Cofam to co powiedziałem i nie musisz mnie unbanowac. Przepraszam za ujawnienie twoich danych ale MCK nie żałuje. Zapraszam na ten serwer JEST ZAJEBISTY!

PS. Ta lokalizacja na Facebooku jest nie prawdziwa :P.

Wiesz, może wyleciałem, ale i tak nawet lubię serwer.

Dałeś Moje dane? Pff.. A po uj innym? Pobawię się z tobą tak samo, jak jeszcze raz to zrobisz.

Zepsułem Ci serwer a ty już oczerniasz mnie, i za takie coś publikowanie Danych?

Jak by było tak dla każdego.To Mówię że każdy by znał kogoś dane? ;]

Pzdr.

ReznowPL-Anonymouse-Administrator%20ProC

Opublikowano

Nowości jakie zostały ostatnio wprowadzone :

• Vip na start dla każdego nowego gracza ;)
  • Premia za pisanie postów na naszym forum (Link dostępny na serwerze)
  • Loteria rang co tydzień ;)

W planach mamy :

• Darmowy Escape, w którym do wygrania ranga Vip (Prawie ukończony)
  • Większy i lepszy AdminShop
  • Nowy spawn serwera
  • Przeniesienie się na własny VPS (Tuż po reaktywacji współpracy z firmą SMS Premium zaczniemy na niego zbierać, powinno to nastąpić do tego tygodnia)

Zmieniła się nieco ekipa serwera, został wywalony 9Altair9, a dołączył do nas na stanowisko Moda - BenG :P

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...