Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InfinityCraft - [Mody][Survival][Factions]

Tojteusz

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

klikam instalator,

PAGE NOT FOUND :/

infinitycraft.pl/InfinityCraft.exe - ten link też jest z waszej strony ale działa

Opublikowano

Serwer bardzo fajny. H@ bardzo miły. Stara się spędzać jak najwięcej czasu na serwerze. W sumie jeszcze się nie spotkałem, aby jakiegoś admina nie było :). No może raz. Podoba mi się pomysł z frakcjami. Aby założyć jaką kolwiek gildię należy posiadać 40k. Myślę, że to dobre rozwiązanie, ponieważ nie będzie słabych, pojedynczych frakcji. Co do lagów... Dość dużo osób się na nie skarży, tylko nie wiem dlaczego. Nie mam zbyt dobrego kompa ani łącza internetowego, a mimo to rzadko spotykam krótkotrwałe lagi, lub jakiś jeden większy. No raz wywaliło mnie z serwera i jak się wylogowałem to wyskoczyło mi: Zarghor wypadł poza mapę (po polsku, bo nie chce jakiegoś błędu zrobić :D), ale to już inna sprawa. Mody ? Nie zbyt je jeszcze ogarniam, w sumie ich nie lubię :) ale i tak mam zamiar dalej grać na serwerze.

Plusy:

- miły i pracowity h@

- miła atmosfera

- bardzo małe lagi

- dobrze dobrane mody (chyba - nie ogarniam jeszcze)

- dobry pomysł z frakcjami

i tak dalej...

Minusy:

- no nie wiem, może coś się znajdzie to dopisze :D

Dobra, trochę się rozpisałem. Ciekawe, kto to wszystko przeczytał :D

A więc serdecznie zapraszam na serwer. Pozdrawiam Zarghor

sorry, że tak chaotycznie :D

down: nie denerwuj mnie 1h temu tam grałem O_o

jLRw2A6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...