Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PBDO bot

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zgłosisz to prędzej dostaniesz bana za korzystanie z bota niż Ci zwrócą życie. Dlatego na przyszłość pamiętaj usuwać plik jeden w folderze, to wtedy będziesz miał za free pbdo bota. Albo kup :)

Opublikowano

Jak zgłosisz to prędzej dostaniesz bana za korzystanie z bota niż Ci zwrócą życie. Dlatego na przyszłość pamiętaj usuwać plik jeden w folderze, to wtedy będziesz miał za free pbdo bota. Albo kup :)

info dla cb to juz nie działa więc pomyśl zanim napiszesz

ja się pytam czy to jest tak samo jakbym stracił połączenie z internetem

Opublikowano

nie jak korzystasz z bota wgl do suportu nie pisz! ;] przeskanują konto dostaniesz bana lub warna

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

Wiecie, wczoraj ściagnąłem PBDO i dzisiaj mam keyloggera na kompie, thank you for very much

Opublikowano

info dla cb to juz nie działa więc pomyśl zanim napiszesz

ja się pytam czy to jest tak samo jakbym stracił połączenie z internetem

Info dla Ciebie, nie miej pretensji do ludzi, jak oni coś wiedzą, a Ty tego nie wiesz. Ten bug z usuwaniem pliku ciągle działa. Ja boce na tym cały czas i ludzi, którzy do mnie piszą i ja im podaje jak to zrobić też bocą i tak, jak mi im to działa. To Ci napisałem, że prędzej dostaniesz bana jak do nich napiszesz niż uznają Ci to że straciłeś połączenie. Sprawdzą skąd się logowałeś i zobaczą, że przez bota.

Opublikowano

Info dla Ciebie, nie miej pretensji do ludzi, jak oni coś wiedzą, a Ty tego nie wiesz. Ten bug z usuwaniem pliku ciągle działa. Ja boce na tym cały czas i ludzi, którzy do mnie piszą i ja im podaje jak to zrobić też bocą i tak, jak mi im to działa. To Ci napisałem, że prędzej dostaniesz bana jak do nich napiszesz niż uznają Ci to że straciłeś połączenie. Sprawdzą skąd się logowałeś i zobaczą, że przez bota.

To wyobraź sobie, że założyłem konto i bociłem na nim przez pół roku od samego założenia na kbocie. Co jakiś czas traciłem wrota (w sumie pisałem do nich o oddanie z 4 razy) i za każdym razem otrzymywałem wrota z powrotem na bazie. Nigdy ku mojemu zdziwieniu nie robili problemów. Więc co sprawdzają?

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Chłopie co ty pierodolisz ??? Bociłem kiedyś kilka miechów i zwracali mi wrota z 5-6 razy .

Opublikowano

Chłopie co ty pierodolisz ??? Bociłem kiedyś kilka miechów i zwracali mi wrota z 5-6 razy .

Tak ? a to dziwne. Jak ja chciałem żeby mi zwrócili to się pluli na początku żebym im zdjęcia wysyłał i cuda nie widy a pod koniec to po prostu mnie zignorowali i powiedzieli że mi tego życia nie zwrócą...

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Nie działa ten bug nie kłam.Jak usuniesz plik bot się wyłącza.

bk3ah.gif
Opublikowano

Tak ? a to dziwne. Jak ja chciałem żeby mi zwrócili to się pluli na początku żebym im zdjęcia wysyłał i cuda nie widy a pod koniec to po prostu mnie zignorowali i powiedzieli że mi tego życia nie zwrócą...

nie obchodzą mnie wasze historyjki

nie raz mi zwracali ale wtedy specjalnie wyłączałem bota i traktowali to jako brak połączenia z netem! ja się tylko pytam czy zwrócą mi gdy trial się skończy

Opublikowano

No to kurwa idź i powiedz bigpointowi żeby Ci życie zwrócili bo Ci bota wyłączyli.

skoro to jesteś taki debilem i tak piszesz im to się nie dziwie, że ci nie chcą zwrócić...

ja im pisze że miałem brak połączenia z internetem nic więcej

Opublikowano

To skoro ci wracają to na chuj się kurwa pytasz????

czytaj ze zrozumieniem, że wcześniej specjalnie wyłączałem całego bota, a teraz tylko skończy się wersja trial! umiesz kurwa czytać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...