Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]co lepsze ?

r1nb0w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam kbota , ale ,myślę , że kupno jego to był słaby biznes , więc uznałem , że czas na zmianę i teraz pytanie do was :

co lepsze pddo bot , czy ibot ?

co wy byście wybrali ?

Opublikowano

ja bym wybrał pbdo bota ponieważ zyski są dużo większe niż ibotem wszystko zależy od taska jak masz bardzo dobry to leci ci 20k urki na h gdzie ibotem leci jakies 10 na h licze na like;)

Opublikowano

Wziął bym bez zastanowienia pbdobota.

1. Płacisz raz i masz licencję, aż bot nie padnie.

2. O wiele więcej możliwości

3. Możesz puszczać różne konta na swojej licencji, nie jak w przypadku ibota jedno konto na jedną licencję.

4. Nie ma wersji GG i NoGG. Bez przepłacania robi wrota.

Poza tym nie wiem jaka cena ibota, ale za cenę pbdobota kupisz w ibocie licencje na pół roku? I co po tym, dalej płacić grube pieniądze?

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Wziął bym bez zastanowienia pbdobota.

1. Płacisz raz i masz licencję, aż bot nie padnie.

2. O wiele więcej możliwości

3. Możesz puszczać różne konta na swojej licencji, nie jak w przypadku ibota jedno konto na jedną licencję.

4. Nie ma wersji GG i NoGG. Bez przepłacania robi wrota.

Poza tym nie wiem jaka cena ibota, ale za cenę pbdobota kupisz w ibocie licencje na pół roku? I co po tym, dalej płacić grube pieniądze?

no to są mocne argument fakt , a jak z aktualizacjami ? co szybsze i jaka różnica ?

Opublikowano

Moim zdaniem nawet nie szybkie aktualizacje przemawiają głównie na korzyść PBDO.

Uważam, że najwazniejszy argument to otwarta społeczność, ktora się wytworzyła dzięki forum i łatwości komunikacji z deweloperami. U żadnego innego twórcy bota nie spotkałam się z taką otwartością i chęcią pomocy (nie ma to nic wspólnego z moją licencją - najwięcej pytań miałam przy srebrnej). Admini i programiści po prostu pomagają, jak każda opieka posprzedażowa. Pełen profesjonalizm. U konkurencyjnego dewelopera (nazwy nie podam), spotkałam się jedynie z chamstwem i olewczą postawą.

Pamiętaj, jesteś klientem, kupujesz produkt - należy Ci się rękojmia czy gwarancja a już na pewno serwis. Jeśli jakiś pseudo-biznesmen nie oferuje podstawowych wymogów handlowych, nie jest warty uwagi a tym bardziej inwestowania pieniędzy.

Tak mi się przynajmniej wydaje :)

Pozdrawiam, Katarzyna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...