Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Balmora.pl Fubu Król + Item 27 sierpień 2012

alin13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Fubu Nadal Sprzedaje itemki na Balmora.pl, Łot dee foooock

Wymiana odbyła się o godzinie 14.56.42

Dowód [sS] Skile i parę quest. zostało zamazane ponieważ bezpieczeństwo, a co do tamtego konta zostało za banowane..

http://imageshack.us/f/407/fubuxbalmora.jpg/

Stalka +9 brak kd brak bonów( red Perła)( Tarcza +9 i Sokola+9 bez bonów ) ( ebo+9 bez bonów )(Bojowy +9 bez bonów )

I tak i siak te konto zostanie, zabanowane i jeszcze coś kupiłem te eq za 90zl

Pozdrawiam,,,,,,,,,,,,,,,,,

Opublikowano

..Gratuluje wydales 90zl...na gre na wirtualny item ktory mozna isiagnac grajac w... rozumiem wydac na cos co nie mozna osiagnac..ale cos co mozna zdobyc na loozie to naprawde GZ!

Opublikowano

razor ts gadałem z nim, jak ? itemki ?15lv mam tam? z czego mieli mnie okraść hah:D

Ktoś cię okradł i dostałeś swoje itemki.

15lv? z czego mnie okradli ?xDD

Opublikowano

SS jest możesz se pobrać na kopa sprawdzić w przybliżeniu ze nie jest oszukane. jak ktoś nie wierzy to trudno ...

Do *razor9012

Opublikowano

Jaki tępy bachor -.- Odzyskales EQ i jeszcze klamiesz i donosisz ? Swiat schodzi na psy -.-

Nie wiem co o tym myśleć.

34952.png

Jeśli do mnie piszesz, to pisz poprawnie

:)

Opublikowano

Kurwa dodalem jego walone GG wchodze tam jakis link z samp..mysle jakis serwer do GTA:sa a tam kurwa jakis huj! GLOSNIKI MIALEM DOSYC GLOSNO 1 ; 30 W NOCY WSZYSCYY SPIA I KURWA TKAIE GOWNO...DOBREZ ZE DALO SIE TO WYLACZYC OD RAZU..OMG

Opublikowano

Jaki tępy bachor -.- Odzyskales EQ i jeszcze klamiesz i donosisz ? Swiat schodzi na psy -.-

Nie wiem co o tym myśleć.

hmmm Bachor, Nie Widziałeś mnie i mnie tak nazywasz. już widać kto jest bachorem ;))

2-Od kiedy ?15lv??? z czego mnie okradli? Za 30zl? odzyskanie eq?? naprawdę tęmpy jesteś myśl jak coś napiszesz

nie on ci oddawl eq klamca ..

Następny ... Od kiedy selanie za :SMS. Co oddawanie eq?

Kurwa dodalem jego walone GG wchodze tam jakis link z samp..mysle jakis serwer do GTA:sa a tam kurwa jakis huj! GLOSNIKI MIALEM DOSYC GLOSNO 1 ; 30 W NOCY WSZYSCYY SPIA I KURWA TKAIE GOWNO...DOBREZ ZE DALO SIE TO WYLACZYC OD RAZU..OMG

Nie rozumiem pisz po ludzku a nie po mongolsku

Opublikowano

Niewiem o co wam chodzi?!Kurwa czepiacie się FuBu,a Balmora bije kolejne rekordy.Moim zdaniem ten co kupuje itemki od FuBu jest tak samo winny jak sam FuBu!

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

@Up - czepiają się chyba z prostego powodu, sprzedaje za pieniądze wirtualne przedmioty, tymczasem inne osoby muszą sami sobie zarobić na eq. To jest nie fair.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Wiesz co ? Ja wolałbym wydać te 90 zł na jakieś przyjemności . Co do SS . Wszyscy już o tym wiedzą , że FuBu sprzedaje EQ . Może by tak on się wypowiedział ?

Opublikowano

Wiesz co ? Ja wolałbym wydać te 90 zł na jakieś przyjemności . Co do SS . Wszyscy już o tym wiedzą , że FuBu sprzedaje EQ . Może by tak on się wypowiedział ?

Ale nie wolałbyś, żeby był ktoś kto da 2 tysiące i będzie duuużo lepszy od Cb... Taka jest prawda... ;)

Opublikowano

SS Można podbroić ;]

Dlaczego tego nie nagrałeś?

Bo pewnie to Fake ;]

Kurwa... twoja głupota mnie zaskoczyła. Wystarczy pomyśleć logicznie, że człowiek w takich sytuacjach nie myśli "O KURWA WŁĄCZE FRAPSA IT WILL BE FUN" tylko chce zdobyć chociaż najmniejszy dowód żeby kogoś udupić. To tyle z mojej strony:)

• 4 lata później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...