Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NFS MW] Karty

FajnY-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ;-)

Grałem Sobie w NFS MW i Wygrałem te 2 Wyścigi z "Sonny' Mam Napisane że go pokonałem itp. ale kolega mi mówil ze jak kogoś z Black List sie pokona dostaje sie jego auto ale ja go nie mam probowałem w Garażu Ale tam go nie ma ;( Gdzie moge je odebrac Jesli jest tak naprawde?

sygnalf.jpg

Opublikowano

Witam, ;-)

Grałem Sobie w NFS MW i Wygrałem te 2 Wyścigi z "Sonny' Mam Napisane że go pokonałem itp. ale kolega mi mówil ze jak kogoś z Black List sie pokona dostaje sie jego auto ale ja go nie mam probowałem w Garażu Ale tam go nie ma ;( Gdzie moge je odebrac Jesli jest tak naprawde?

Samochód się dostaje, lecz tylko wtedy gdy po pokonaniu " Sonny'ego " wylosujesz w kartach jego kartę wozu, zapewne ci się nie udało. Tak jest z każdym jak wygrasz z czarnej listy. Licze na lajka za pomoc :)
Opublikowano

Nie dostaje się samochodu,jedynie można go wygrać od przeciwnika w kartach nagród po wyścigach.Po po pokonaniu kogoś z BL masz do wyboru 5 kart co 3 z tego są specjalne i tam możesz wygrać auto przeciwnika.

Od razu po pokonaniu się nie dostaje tylko trzeba wygrać,a potem masz go w garażu.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

samochodu nigdy nie dostaniesz przewaznie samochód wygrywa sie tylo wtedy jak wygrasz z przeciwnikiem z czarnej listy i dostaniesz do wylosowania 2 karty. tam mozesz wygrac kase duza do kilkudziestu tysiecy wraz z poziomem papiery wozy przeciwnika i karte do wyjscia z wiezienia lub cos takiego. przewarznie samochod jest w 1 albo w 3 karcie najczesciej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...