Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hostingu Minecraft 30 - 40 slotów do 60 - 70 zł

Logitech.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem właścicielem sieci serwerów Minecraft RealCraft.

Aktualnie mam 2 serwery (20 i 10 slotowe) postawione na MineServ jednak nie jestem zbyt zadowolony. Są lekkie lagi no i częste crashe serwera.

No i te 20 slotów... o wieeele za mało. Serwer praktycznie cały czas jest ponad te sloty. Widzę w konsoli, że nieraz chce wbić w jednej chwili nawet 10 osób ale nie może, bo serwer full -,-.

Chcę co najmniej 30 a najlepiej 40 slotów.

Myślałem o :

CraftServe - Promocja -20%, no i jeszcze raz tyle ramu! Specjalizują się długo w serwerach Minecraft także ogólnie git tylko trochę drogo te 75zł za 40 slotów. ;/

FiberHost - Wszędzie to polecają. Nie wierze w to zbytnio ale zamówiłem serwer testowy, wgrałem Full pluginów i lagów nie było no i tanio także miłe zaskoczenie.

InternalHost - Tanio ale mają max 20 slotów. ;/ Bardzo mi się podoba u nich ten automatyczny system VIP. To mi się bardzo przyda.

Co o tym myślicie?

Wyraźcie swoje opinie. ;)

Opublikowano

Coraz bardziej jestem przekonany do tego FiberHost ale nie ma tam własnego IP ani możliwości kupna rang na serwerze ;/

A o CraftServe i tym InternalHost co możecie powiedzieć?

Opublikowano

Logitech.

Na fiberhost jest własne IP ale za dopłatą. Bodajże 10 zł na 1 miesiąc. Napisz do nich na BOK przedłużą ci serwer testowy nawet do 3 dni.

Opublikowano

Logitech.

Ja polecam Ci Pukawka.pl , choć mierzysz w inne hostingi. Na chwilę obecną maksymalne sloty, to 25, lecz niebawem na byc tego zwiększenie.

Co do twoich hostingów, to miałem styczność z FiberHostem. 30 slotów, 25 pluginów i nie ma lagów. Teraz ulepszaja panele i jest tam atrakcyjna cena. Ponadto możesz kupić MC START, MEDIUM, EXTRA. 64MB/Slot w pakiecie START, 82MB/Slot w pakiecie Medium i 124MB/Slot w pakiecie Extra. Polecam te dwa opisane wyżej hostingi :)

Opublikowano

Ja mam 3 serwer w fiberhost.pl ( jeśli to reklama proszę o skasowanie sfragowani.eu) - daje jako dowód. Na żadnym nie ma problemów mimo że są pełne :)

Opublikowano

Również mogę Ci polecić FiberHost

Przy serwerze 60 slotowym zero lagów, support pomaga a do tego jeszcze możesz kupić własne IP lub standardowy port jeśli jest on dostępny.

Polecam :)

Opublikowano

Też posiadam na fiberhost.pl, dodali teraz autorestarty i nie będzie na drugi dzień lagowało. Teraz dodają funkcje do panelu, No jestem zadowolony. Polecam...

Opublikowano

Siema, jeżeli chcesz to mogę udostępnić Ci mojego VPSa, gdyż mam tam tylko TS3 dla kolegów. A VPS pociągnie spokojnie 35slotów. Napisz na gg: 12441987 lub PW

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...