Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mógłyby mi ktoś zrobić Minecraft 1.3.2 z modami ?

Mordo_klep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taką prośbę tak jaj w temacie. Czy mógłby mi ktoś zrobić MInecrafta z modami, bo mój młodszy kuzyn mnie poprosił, ale ja nie mam aktualnie czsu <_< (praca). I dlatego zwracam się o pomoc.

Prosił mnie by w tym jego Minecrafcie były mody takie jak:

- Tales of the kingdoms,

- Inventory tweaks,

- The Gems+ ,

- Minions,

- Ruins Mod,

- Enchant View,

- Secret Rooms,

- Big Trees,

- To many items,

- Optifine (na pewno mu się przyda bo ma słaby komputer 1 rdzeniowy, wiec jakiś lepszy),

- Portal,

- More food,

- Timber.

Z góry dziękuje za pomoc. :)

Opublikowano

@Darok myślisz że nie szukałem, ale było tylko ,, to nie, to mi się nie podoba " itd. więc proszę o pomoc, bo sam też nie potrafie instalować modów a poza tym czasu nie ma <_<

Opublikowano

@up nawet nie połowa tylko większość...

Skoro chce mody a ich "zainśtalofać" nie umie, to po *** sie ciebie czepia. Niech sie technickiem/yogboxem zadowoli, ba, nawet moze sie od ciebie odczepi!

Nie ma forge'a, nie ma modów.

Teraz tutorial moddingu: Pliki z paczek modloader, modloadermp, guiapi, playerapi i minecraftforge wrzucamy do minecraft.jar, a potem usuwamy meta.inf.

Połowa za nami :D

Teraz sprawdz minecrafta. Jeśli nie dziala, to wywal minecraft.jar, i powtórz wszystkie poprzednie czynności.

Dalej nie dziala? spróbuj ściągnąć z innej strony, moze niekompatybilne z twoją wersią?

Działa? to skopiuj minecraft.jar na pulpit...

...Nie nie wytnij, skopiuj!

teraz sprawdz zawartość pozostałych paczek, powinno być tam coś o tym, jak je instalować, zapewne jest jakiś readme.

Dla ułatwienia w minions folder jest podpisany intro the .minecraft folder, więc z tym sobie chyba poradzisz? A jak coś sie będzie czepiał to powiedz, że mody są niekompatybilne, a zaoszczędzisz zdrowia i czasu! Niech sam sie moddingiem zajmie, a nie kuzyna męczy (ciebie)

ps. jak cie bardziej wkurzy to daj mu screamera pod ikonke minecrafta, oduczy sie wkurzania :3

Opublikowano

@up Masz racje, wypisał mody, a nie umie ich zainstalować, poza tym, ich jest trochę dużo, i pewnie nie będą współgrać..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...